480GB SSD vs 2 TB HDD

Michael/Scofield

Centipat
Arkadaşlar, Adata 480 GB'su 630 SSD mi alayım yoksa Seagate skyhawk 2 TB harddisk mi? Sonradan 128'lik bir SSD alsam Windows'u ona taşıyabilir miyim? Harddsik 100 TL daha pahalı bu arada.

Arkadaşlar, Adata 480 GB'su 630 SSD mi alayım yoksa Seagate skyhawk 2 TB harddisk mi? Sonradan 128'lik bir SSD alsam Windows'u ona taşıyabilir miyim? Harddsik 100 TL daha pahalı bu arada.
Depolama önemliyse 120-240GB SSD + İstediğin kadar HDD al derim ama ilk HDD değil SSD al.

Depolama çok önemli değilse 860 Evo 500GB öneririm. Adata model kronik sorunlu.

Kullandığım sistem SSD kurulu. Sıkçana oynadığım CS:GO oyunda SSD'ye kurulu. Diğer oyunlar ve yedeklerim 2TB'lik hdd kurulu. SSD boyutu 240GB ve 2 tane farklı Windows 10 sistemi kurulu. Birisi sadece CS:GO ve tarayıcı kurulu, bir takım işime lazım olacak programlar falan da var. İkinci sistemim de Online maç izlemek için kurdum. Çünkü bu tür siteler oynadığım CS:GO oyununu bir şekilde etkiliyor. Torrent'de öyle. Yani benim için mantıklı olan bu şekilde. İlerde bir gün normal bir ssd almayı düşünüyorum 1tb ve oyunları buraya kurmak istiyorum. Yine de bu şekilde oyunların HDD kurulu olması beni rahatsız etmiyor. Şu an için depolama önemli ise senin için HDD alabilirsin. Sistem HDD kurulu olması SSD ye göre çok kötü olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı