4815TL'ye GTX 970 Ve FX 8350 Sistem Toplama

@SilveRLioN amd'nin chipseti kötü marka farketmez bu fiyata bu sistem toplanmaz simulasyon strateji ve online fps moba türü oyunlarda memnun kalmıcagına eminim 8350'den 800'e geliyor 8350 970 gaming yazık 4590 (550) ,250 300 'de h97 desen aynı fiyata geldi : )

ikinci el 8320 düşünürsen dön bana .

Kardeş şimdi benim arkadaşta 8530, Asus m5a97 anakart var. AMD HD 6000 veya 7000 serisi bir ekran kartı ile her oyunda Ultra ayarlarda oynuyor. Unity de bile 30 küsür fps alıyor benim sorunum ne olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun araştırmalar ve yönetici arkadaşların @Silinen üye yardımı ile topladığım sistemi tavsiye edebilirim. MSİ Z97 Gaming 7 MSİ GTX 970 İ5 4690K Kingston Hyper X Beast 1866 2x4 8 Gb Kingston Hyper X 3K 240 Gb Cooler Master Hper 212 X Corsair 230T VS 650 Asus VG248QE Klavye,mouse,hoparlör harddisk hariç 4800 tl. Oyun için alacaksan ekran kartı ve monitöre önem ver derim. Gayet stabil çalışıyor Far Cry 4 oyununda 120 fps alıyorum.

Bu bütçe Gtx 970 ekran kartı ile kaliteli bir monitör kullanmayacak ise yazık olur.
Eski monitörüm 6 ms. 50 Hz. idi. Yeni aldığım ise:
Gerçekten çok samimi söylüyorum daha önce oyun oynamıyormuşum. Tabi görsellik mi, yoksa teknik ekipmanlar mı seni daha mutlu ediyor onu bilemiyorum.

Piyasada Vatan'dan çok daha ucuza da satılıyor bu monitör.

Kardeş bu sistemi al rahat et.
31415.png

4800 TL verip FX işlemci almak iyi olmaz. Ekipman her zaman alabileceğin şeydir, ama işlemci her istediğinde değiştiremezsin. Z97 daha ileriye dönüktür.

@Silinen üye Hala adam körü körüne bilmeden kötülüyor. Arkadaşın intel toplaması daha iyi olacak, ancak şöyle bilmeden yok online oyunlarda kasıyor düşük performans yalanını söylemekten vazgeçebilir misin? Bende var ve BF4, WoW gibi oyunları yüksek ayarlarda HİÇ kasmadan oynuyorum.

Diğer Üyelere Hakaret
@murat_02 senin yaş kaç kardeşim? Buradaki küçük kardeşlerinle karıştırdın herhalde. Düzgün üslupla konuş. Alıntılama beni. Birde bilmeden diyor, hadi kardeşim sen takıl işlemcinle.

@murat_02 senin yaş kaç kardeşim burdaki küçük kardeşlerinle karıştırdın herhalde düzgün uslupla konuş alıntılama beni ,birde bilmeden diyor hadi kardeşim sen takıl işlemcinle .
Dimi FX6300 ile GTX 970 sistem toplayan arkadaşlar o zaman online oyun oynayamayacak. :) Yanlış bilgilendirme yapma. Böyle basit yaş tartışmasına girmeyeceğim seninle, hadi sağlıcakla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı