4853 TL i7 6700K Oyun Sistemi Toplama

smtylmz.89

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki sistemi toplamak üzereyim. Maaş için ay sonunu bekliyorum. Kısmet olursa şubat başı almış olacağım. Yorumlarınız ne olur ? Full HD çözünürlükte FPS oyunlarında kaç FPS(burası biraz garip oldu :) ) alabilirim. Kaç yıl ileriye taşır? Farklı öneriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)



skylake.jpg
 
RD03 e o kadar para vermmişken h100gt filan düşün bence.
Hocam öncelikle yanıtın için teşekkürler. Sistem için açıkçası 3000 TL düşündüm ilk başta fakat o daha iyi olsun bu daha iyi olsun derken 4853 lira'ya kadar çıktı malesef. Söylediğin ürüne baktım 180$ gibi bir fiyat söz konusu. Dolar değil'de kuru kötü o yüzden TD02 benim için ideal duruyor. Zaten şu anda overclock ihtiyacı duyacağımı düşünmüyorum. sadece adam akıllı bi hava soğutucu ile arasında 90 TL kadar makul bir fark ve temizleme gibi sıkıntısı olmadığından sıvı soğutmayı tercih ediyorum. Tekrar teşekkürler.
 
Bence anakart ve işlemciyi kısın. Yerine daha iyi ekran kartı alın. İşlemci i5, anakart orta seviye olursa birde soğutucu almadığınız takdirde, GTX 980 Ti alabilirsiniz. Oyun performansı devasa artacaktır.
 
Bence anakart ve işlemciyi kısın. Yerine daha iyi ekran kartı alın. İşlemci i5, anakart orta seviye olursa birde soğutucu almadığınız takdirde, GTX 980 Ti alabilirsiniz. Oyun performansı devasa artacaktır.
Cevabınız için teşekkürler. i7 performansı beni çok daha ileriye taşıyacaktır. Çünkü sadece gaming değil , render gibi amaçlarla da kulanacağım. GTX 980 Ti fazla gelir, hatta 970 ile 960 (4g) modeli arasında cok gidip geldim. Tavsiyen için teşekkürler.
 
Şöyle bir öneri yapacağım ; Yüksek Seviye Oyun Bilgisayarı | Oblivion Serisi

Nedeni ise Türk firması olması ve ilgili oldukları olabilir. Ayrıyetten Technopottada incelemesi mevcut kasanın.
Fiyat olarak tek tek sinerjiden yani şuan ki en uygun siteden baktığımda da aynı fiyata denk geliyor.
Hocam önerin için teşekkür ederim. Fakat Skylake bir sistem istiyorum. Tekrar teşekkürler.

Anakartı Z170-A Pro yapıp sıvı soğutmayı'da T3 Evo ile değiştirirsen yerlerine 650W PSU ve R9 390X alabilirsin. Bu sayede hem render hemde oyun performansını daha ileri taşırsın.

Öneriniz için teşekkürler, dikkate alacağım :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı