4899TL monitör dahil en iyi oyuncu bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradaki arkadaştan bahsetmiyor musun? İkisi arkadaşım ikisinin de driverları güncel.

Bu nasıl bir ortammış. Daha yeni ben OC yaptım %5-6 civarı performans artışı yakaladım Sapphire Pulse ile 1950Mhz yaparak. Ekran görüntülerini de aldım.

Kardeşim git al ben alma demiyorum kendi fikrimi söyledim? Hata al ekran kartını 80 derece sıcaklıkta oyunlarını oyna.
Kusura bakma ama bu fiyata daha iyisi yok. Ayrıca burada

NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Grafik Kartı

bakarsan maksimum sıcaklığı 90 derece. Yani 80 derecede çok sorun olmaz. Kasanın yan kapağını açıp kullanabilirsin. He sen dersen "donanım arşivi yaptıysa kötü yapmıştır" o ayrı.

Bu nasıl bir ortammış. Daha yeni ben OC yaptım %5-6 civarı performans artışı yakaladım Sapphire Pulse ile 1950Mhz yaparak. Ekran görüntülerini de aldım.

Fabrikasyon çıkışlı 1850MHz geliyor kart. Hatta @RevDeisDou yani o konunun sahibi bugün BIOS editleyerek 2150MHz verdi karta :D.

Fabrikasyon çıkışlı 1850MHz geliyor kart. Hatta @RevDeisDou yani o konunun sahibi bugün BIOS editleyerek 2210MHz verdi karta :D.

OC'dan pek anlamam, 2000Mhz denedim ama çöktü 1950'de bıraktım. Ben o kadar yüklenmem kartıma stok hız, iyi performans, 60 derece civarı sıcaklık güzel benim için. Bunlar giriş seviyesi kartlar ömürleri aşağı yukarı aynı olacak zaten. 1050 Ti gibi bir f/p rezaletini kullandıktan sonra şansı bu sefer AMD'ye verdim memnunum.

Buradaki arkadaştan bahsetmiyor musun? İkisi arkadaşım ikisinin de driverları güncel.

77 derece geçmiyor kart. Beğenmiyorsan ya UV yaparsın ya da satıp daha iyisini al yine en az 1000TL kârda olacaksın zaten.

1500TL indirim canım, hiç abartılır mı?

Deme ki sen hiç indirim günlerini takip ediyorsun anladım hocam.

Deme ki sen hiç indirim günlerini takip ediyorsun anladım hocam.
Ediyorum. Bu fiyata 144Hz monitörlü 10100F koy hadi 3100'ü geçtim 16GB RAM 480GB SSD bir sistem toplayamazsın.
OC'dan pek anlamam, 2000Mhz denedim ama çöktü 1950'de bıraktım. Ben o kadar yüklenmem kartıma stok hız, iyi performans, 60 derece civarı sıcaklık güzel benim için. Bunlar giriş seviyesi kartlar ömürleri aşağı yukarı aynı olacak zaten. 1050 Ti gibi bir f/p rezaletini kullandıktan sonra şansı bu sefer AMD'ye verdim memnunum.
Kısacası çocuk bayağı extreme OC yaptı. Normalde +200 core bile fazlayken çocuk 300 civarı verdi.

Ediyorum. Bu fiyata 144Hz monitörlü 10100F koy hadi 3100'ü geçtim 16 GB RAM 480GB SSD bir sistem toplayamazsın.

Sırf monitör var diye 4899 verip. Sonradan beni yarı yolda bırakacak bir sistem toplamak? Bana mantıklı gelmiyor hocam ha hayatında hiç bilgisayar kullanmamış biri alabilir sorun yok. Ben burada fikrimi söyledim.

Ediyorum. Bu fiyata 144Hz monitörlü 10100F koy hadi 3100'ü geçtim 16GB RAM 480GB SSD bir sistem toplayamazsın.

Kısacası çocuk bayağı extreme OC yaptı. Normalde +200 core bile fazlayken çocuk 350 civarı verdi.
O kart ısıya dayanabildi mi?
Sıcaklıkları merak ettim.

Sırf monitör var diye 4899 verip. Sonradan beni yarı yolda bırakacak bir sistem toplamak? Bana mantıklı gelmiyor hocam ha hayatında hiç bilgisayar kullanmamış biri alabilir sorun yok. Ben burada fikrimi söyledim.
Seni neden yarı yolda bıraksın? Anlatır mısın biraz? Ekran kartı 77 dereceyi geçmiyor, ki kartın sınırı 90 derece. UV yap 70 olsun 69 olsun. Hadi tek fanlı diye istemiyorsun sat 2. elden beğendiğin bir modeli al yine rahat 1000TL kârın olacak.

Bu fiyata zaten şuana kadar 350 tane garanti satılmıştır. Artık tartışmaya gerek yok bütçesi bu kadar olana çok iyi ama parası varsa fazladan her parçanın 2 gömlek üstü başka markalardan alınarak toplanabilir daha kaliteli olur tabi orası ayrı. Zaten 1 aya görürüz konularda ya kasa değiştirecek ya psu değiştirecek o ramlar sorunlu diyen çok ramlar değişir ekran kartı hard oyunlarda ağlar ama LOL CS GO tarz oyunlar için on numara. Kısacası MMORPG MMOFPS oyunlar için çok güzel bir sistem olmuş. O sistemi alan 4 tane de 120MM fan almalı 2 egzoz 2 de hava verecek o zaman baya iyi olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı