4899TL monitör dahil en iyi oyuncu bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kart ısıya dayanabildi mi?
Sıcaklıkları merak ettim.
Birazdan PC'ye geçeğim tam değeri sorarım ona.
Bu fiyata zaten şuana kadar 350 tane garanti satılmıştır. Artık tartışmaya gerek yok bütçesi bu kadar olana çok iyi ama parası varsa fazladan her parçanın 2 gömlek üstü başka markalardan alınarak toplanabilir daha kaliteli olur tabi orası ayrı.
Parası olan zaten buna bakmaz gider 5500 XT 8GB Nitro alır PSU olarak Hydro alır. Ama burada fiyatına bakılınca rakipsiz bir sistem var. Ayrıca daha satılamadı site çöktü :D.

Birazdan PC'ye geçeğim tam değeri sorarım ona.

Parası olan zaten buna bakmaz gider 5500 XT 8GB Nitro alır PSU olarak Hydro alır. Ama burada fiyatına bakılınca rakipsiz bir sistem var. Ayrıca daha satılamadı site çöktü :D.
Kardeşim alan alsın ama abartılacak bir sistem değil. Kendin diyorsun çöktü bizim insanımız çok abartıyor ben buna kızıyorum.

Kardeşim alan alsın ama abartılacak bir sistem değil. Kendin diyorsun çöktü bizim insanımız çok abartıyor ben buna kızıyorum.
Parası olmayan ama güzel monitör dahil sistem isteyen kesinlikle kaçırmaz ama parası olan başka alternatiflere yönelir tabiki.
OC'dan pek anlamam, 2000Mhz denedim ama çöktü 1950'de bıraktım. Ben o kadar yüklenmem kartıma stok hız, iyi performans, 60 derece civarı sıcaklık güzel benim için. Bunlar giriş seviyesi kartlar ömürleri aşağı yukarı aynı olacak zaten. 1050 Ti gibi bir f/p rezaletini kullandıktan sonra şansı bu sefer AMD'ye verdim memnunum.
O kart ısıya dayanabildi mi?
Sıcaklıkları merak ettim.
Düzeltiyorum, 2150MHz vermiş. Sıcaklıkları daha öğrenemedim.

Bu fiyata zaten şuana kadar 350 tane garanti satılmıştır. Artık tartışmaya gerek yok bütçesi bu kadar olana çok iyi ama parası varsa fazladan her parçanın 2 gömlek üstü başka markalardan alınarak toplanabilir daha kaliteli olur tabi orası ayrı. Zaten 1 aya görürüz konularda ya kasa değiştirecek ya psu değiştirecek o ramlar sorunlu diyen çok ramlar değişir ekran kartı hard oyunlarda ağlar ama LOL CS GO tarz oyunlar için on numara. Kısacası MMORPG MMOFPS oyunlar için çok güzel bir sistem olmuş. O sistemi alan 4 tane de 120MM fan almalı 2 egzoz 2 de hava verecek o zaman baya iyi olacaktır.
Çok güzel açıklamışsınız.

Eki Görüntüle 801826
Bildiğiniz gibi RX 5500 XT GTX 1660 Super gücüne yakalayabilmişler.

Bak GTX 1660 demiyorum GTX 1660 Super.

Asıl olay AMD Driver güncelleme ile GTX 1660 Super gücünü yakalayabilmeleri.

RX 5500 XT 4 GB modeli GTX 1650 Super'den güçlüdür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En güncel test sanırım bu. Yüzdeye vurunca gayet fark var yakalamak değil. 8 çikitayt ile 4 çikitayt arasında fark var bu arada. 1650S ile 1660S arasında da %15 civarı bir fark vardı sanırım.

Fiyatına göre iyi bir sistem. Ancak iyi bir sistem değil. Dün akşam şu şekilde bir sistem toplanabilirdi:
- Intel Core i5 10400F işlemci (1360TL)
- MSI B460 Tomahawk anakart (İade kampanyası ile 520TL)
- Apacer Panther 8GB 3200MHz CL16 RAM (260TL)
- MSI RX5500XT Mech OC 4GB ekran kartı (1570TL)
- Lexar NM610 250GB NVMe SSD (320TL)
- Sharkoon RGB Flow kasa (320TL)
- Zalman ZM550-GVII güç kaynağı (430TL)
Burası 4750TL etti. Yanına da AOC 22B2H koyunca 5450TL civarı tutuyor. Çoğu yönüyle daha iyi ve kaliteli bir sistem olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı