Buradaki arkadaştan bahsetmiyor musun? İkisi arkadaşım ikisinin de driverları güncel.
Sapphire Nitro+ RX 5500XT 2000 MHz+ Overclock
Heaven + furmark testinde bir sıkıntı görmedim. HANİ AMD oc olmuyordu! Nasıl yaptığımı değil sonucu paylaşıyorum: GPU-Z görüntüsü: Testlerde 2035 MHz ortalamada dolaşmakta. Kartın güç tüketimi Heaven 1440x900 extreme ayarda 100W. Rastgele yerden bench sırasında görüntüforum.donanimarsivi.com
Kusura bakma ama bu fiyata daha iyisi yok. Ayrıca buradaKardeşim git al ben alma demiyorum kendi fikrimi söyledim? Hata al ekran kartını 80 derece sıcaklıkta oyunlarını oyna.
Fabrikasyon çıkışlı 1850MHz geliyor kart. Hatta @RevDeisDou yani o konunun sahibi bugün BIOS editleyerek 2150MHz verdi kartaBu nasıl bir ortammış. Daha yeni ben OC yaptım %5-6 civarı performans artışı yakaladım Sapphire Pulse ile 1950Mhz yaparak. Ekran görüntülerini de aldım.
Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB basit overclock
Aşağıdaki ayarlarla yaklaşık %5-6 FPS artışı yakaladım. 1 saatlik Cyberpunk 2077 testinde herhangi bir çökme veya hata olmadı. Fan ayarlarını stok bıraktım ve sıcaklık 2-3 derece arttı. Bazı oyunlarda işe yarayabilir, şahsen stok kullanmayı tercih ediyorum. Referans olarak bu videoyu aldım...www.technopat.net
Fabrikasyon çıkışlı 1850MHz geliyor kart. Hatta @RevDeisDou yani o konunun sahibi bugün BIOS editleyerek 2210MHz verdi karta.
Buradaki arkadaştan bahsetmiyor musun? İkisi arkadaşım ikisinin de driverları güncel.
Sapphire Nitro+ RX 5500XT 2000 MHz+ Overclock
Heaven + furmark testinde bir sıkıntı görmedim. HANİ AMD oc olmuyordu! Nasıl yaptığımı değil sonucu paylaşıyorum: GPU-Z görüntüsü: Testlerde 2035 MHz ortalamada dolaşmakta. Kartın güç tüketimi Heaven 1440x900 extreme ayarda 100W. Rastgele yerden bench sırasında görüntüforum.donanimarsivi.com
77 derece geçmiyor kart. Beğenmiyorsan ya UV yaparsın ya da satıp daha iyisini al yine en az 1000TL kârda olacaksın zaten.
1500TL indirim canım, hiç abartılır mı?
Ediyorum. Bu fiyata 144Hz monitörlü 10100F koy hadi 3100'ü geçtim 16GB RAM 480GB SSD bir sistem toplayamazsın.Deme ki sen hiç indirim günlerini takip ediyorsun anladım hocam.
Kısacası çocuk bayağı extreme OC yaptı. Normalde +200 core bile fazlayken çocuk 300 civarı verdi.OC'dan pek anlamam, 2000Mhz denedim ama çöktü 1950'de bıraktım. Ben o kadar yüklenmem kartıma stok hız, iyi performans, 60 derece civarı sıcaklık güzel benim için. Bunlar giriş seviyesi kartlar ömürleri aşağı yukarı aynı olacak zaten. 1050 Ti gibi bir f/p rezaletini kullandıktan sonra şansı bu sefer AMD'ye verdim memnunum.
Ediyorum. Bu fiyata 144Hz monitörlü 10100F koy hadi 3100'ü geçtim 16 GB RAM 480GB SSD bir sistem toplayamazsın.
O kart ısıya dayanabildi mi?Ediyorum. Bu fiyata 144Hz monitörlü 10100F koy hadi 3100'ü geçtim 16GB RAM 480GB SSD bir sistem toplayamazsın.
Kısacası çocuk bayağı extreme OC yaptı. Normalde +200 core bile fazlayken çocuk 350 civarı verdi.
Seni neden yarı yolda bıraksın? Anlatır mısın biraz? Ekran kartı 77 dereceyi geçmiyor, ki kartın sınırı 90 derece. UV yap 70 olsun 69 olsun. Hadi tek fanlı diye istemiyorsun sat 2. elden beğendiğin bir modeli al yine rahat 1000TL kârın olacak.Sırf monitör var diye 4899 verip. Sonradan beni yarı yolda bırakacak bir sistem toplamak? Bana mantıklı gelmiyor hocam ha hayatında hiç bilgisayar kullanmamış biri alabilir sorun yok. Ben burada fikrimi söyledim.