- Makaleler
- 1
PSU'yu beğenmedim, kötü bir PSU direkt olarak.
En azından başka bir PSU seçilebilseydi.
En azından başka bir PSU seçilebilseydi.
Gamegaraj'dan sanırım.Söylediğiniz parçaları topladım 6500 tuttu.
TN panel.Evet tek fanlı ekran kartı olması kötü olmuş ama monitör niye kötü?
İmkanı yok! Her hafta gaming gecesi takip edip 1-2 ürün alsan bile bu fiyata gelmesi imkansız. H410 240 GB SSD filan yapsan bile çok zor o fiyata10100F.
Palit 1660.
16 GB Vengeance RGB.
B460M PRO.
Pioneer 480 GB.
Corsair Spec Delta.
vs550.
Darkair RGB.
AOC 144Hz.
5300 TL civarı en iyi.
Hangi monitörü eklediniz? 3T-10'da 8GB RAM var.Pollux 3T-10'a monitör eklesek 5300 oluyor. Fena değil sistem. Ama hem hava akışı kötü kasa hem de tek fanlı ekran kartı olmamış. Monitör de pek iyi sayılmaz.
Ayrıca, hani bu adam S2H manyağıydı?
Modart PC'nin hangi sisteminden bahsettiğini bilmiyorum. Soru işaretinin anlamını biliyorsundur herhalde?Anlamamazlık tan mi geliyorsun ? Türkçe yazdım.
Ha bu arada dediğiniz sistemde 240GB SSD var.Pollux 3T-10'a monitör eklesek 5300 oluyor. Fena değil sistem. Ama hem hava akışı kötü kasa hem de tek fanlı ekran kartı olmamış. Monitör de pek iyi sayılmaz.
Ayrıca, hani bu adam S2H manyağıydı?
Yalnız PSU konusunda haklı sayılırlar, Pollux 3T-10'un içindeki Aigo 650W 80+ modeli de aman aman bir ürün değilmiş o kadar.Donanım Arşivi'nin bilgili (!) üyeleri tarafından linç yiyorum şu anda.
Yaptığım yorum;
Eki Görüntüle 801737
Cevaplar;
Eki Görüntüle 801735
Eki Görüntüle 801736Eki Görüntüle 801738
İndirim olmasaydı bundan daha iyisi toplanırdı.Korumalar 4 tane, sadece 1 koruma vardı o olsa iyi olurdu aslında.
Testlere gelirseniz Phoenix'in 77 dereceyi geçmediğini görürsünüz. UV yaparsınız 70 geçmez.
PSU eski, bende normalde önermiyorum ancak monitör burada bedava geliyor TAM 1500TL İNDİRİM mevcut?
10100F koyup koymaması mı sistemi alınmaz yapıyor anlayamadım? Sistem şu anki fiyatıyla gayet alınabilir bir sistem. Bu fiyata A seviye kalitede 144Hz monitörü bırak sadece monitörlü bir sistem toplayanın ellerinden öpeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.