4899TL monitör dahil en iyi oyuncu bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PSU eski, Ryzen 3100 sevdası hala bitmedi, ondan daha iyi i3 10100F varken neden hala Ryzen 3 3100 anlamış değilim. Sonunda Patriot Burst tercih edilen bir sistem. Ekran kartı tek fanlı olması ısınmasına yol açıyor.
Önermem.
75W TDP'ye sahip olan bir ekran kartı en fazla ne kadar ısınabilir?

İndirim olmasaydı bundan daha iyisi toplanırdı.
Allah'ım sana geliyorum...

İndirim olmasa 4900'e sadece bu sistemi alabiliyorsun aloo? 8GB RAM koyarsın 240GB SSD koyarsın alırsın 75Hz monitörlü bir sistem.

Parçalara bakarsak daha iyi parçalar elbet seçilirdi ancak fiyata bakın ona göre yorum yapın. Ekran kartı ısınıyor diyorsunuz 77 derece geçmiyor hoop anakarttan vuruyorsunuz sanki S2H ile arasında dağlar varmış gibi o da olmuyor sistemin yanında BEDAVA gelen monitörü TN panel diye çöp ediyorsunuz cidden sadece düşmanlık için yaptığınızı düşünmüyorum artık eminim.

İndirim olmasa 4900'e sadece bu sistemi alabiliyorsun aloo? 8GB RAM koyarsın 240GB SSD koyarsın alırsın 75Hz monitörlü bir sistem.

Parçalara bakarsak daha iyi parçalar elbet seçilirdi ancak fiyata bakın ona göre yorum yapın. Ekran kartı ısınıyor diyorsunuz 77 derece geçmiyor hoop anakarttan vuruyorsunuz sanki S2H ile arasında dağlar varmış gibi o da olmuyor sistemin yanında BEDAVA gelen monitörü TN panel diye çöp ediyorsunuz cidden sadece düşmanlık için yaptığınızı düşünmüyorum artık eminim.
Bende anlamıyorum boyle diyenleri 144hz bulmus IPS panelini arıyor çok istiyorsa 75hz IPS alsın
4900'e bu sisteme bile kötü diyorlar neden bilmiyorum fiyatına göre mükemmel fakat FSP Aurum bekliyorlar psu olarak muhtemelen.

İyi misin? Onu iyi tutan indirim.
i3 10100F+GTX 1660 toplayabilir idi.
İndirim ve monitör olmasa kim alır onu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı