4899TL monitör dahil en iyi oyuncu bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamıyorum bütçede iyisini toplayan varsa konuşsun şunu arttırdım bunu arttırdım demeden o zaman fiyat 20000 TL arttırılıp RTX 3090 toplanabilir hocam diyeceksiniz neredeyse.
Dedikleri bu zaten 4900 TL olmasaymış, 5000 TL olup RX 5500 XT olsaymış diyorlar. Sonra bu sisteme kötü diyorlar. Kimisinin bütçesi de buna yetiyor. Sanki üstünü kendileri verecek.

Kullanıcıların daha 1 hafta önce yaptığı Benchmark tamamen farklı şeyleri söylüyor.

5500 XT 8 GB, daha iyi işlemci ve RAM ile GTX 1660 bile yakalayamıyor.

Açıkcası ben rastgele bir kanaldan olan Youtube testine değil kullanıcıların yaptığı testlere güvenmeyi tercih ederim.
@kino hocam açıklayabilir kendisi.
Kanıtları attın mı? Attım.
Sizin attığınızı donanım arşivi güvenmem kısacası.

Kullanıcıların daha 1 hafta önce yaptığı Benchmark tamamen farklı şeyleri söylüyor.

5500 XT 8 GB, daha iyi işlemci ve RAM ile GTX 1660 bile yakalayamıyor.

Açıkcası ben rastgele bir kanaldan olan Youtube testine değil kullanıcıların yaptığı testlere güvenmeyi tercih ederim.

Hangi oyun? Cyberpunk 2077'de 1660 daha iyi, AC Valhalla'da 5500 XT daha iyi örneğin. İki kartı aynı anda kullanan kim varmış merak ettim.

Hangi oyun? Cyberpunk 2077'de 1660 daha iyi, AC Valhalla'da 5500 XT daha iyi örneğin. İki kartı aynı anda kullanan kim varmış merak ettim.

Aynı anda kullanan kişi var, daha testi yapmadı.

Fakat GTX 1660 1600 AF, 3100 ve 5500 XT 8 GB kullananan farklı 2 kişi aynı ayarda test yapıyor.

GTX 1660'lı sistemin RAM'leri daha kötü olmasına rağmen 8 FPS önde.

Oyun testi yapılmıyor, bir Benchmark yapılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı