SSD çok kötü mesela.
Vatan kazık oradan almayın. Sistem zaten kurulu olarak geliyor ekran kartını ve SSD'yi siz takabilirsiniz internetten izleyerek.
Hazır sistem olduğu için montaj ve test yapılarak gönderiliyor.Kablolamadan çekiniyorum.
Hazır sistem olduğu için montaj ve test yapılarak gönderiliyor.
"En geç 3 iş günü içerisinde Yurtiçi Kargo'ya teslim edilir.
Kutusu olan ürünlerin kutu ve kutu içerikleri de gönderilmektedir.
İşletim sistemi satın alınmadığı taktirde yükleme yapılmamaktadır.
Tüm sistemlerin montajı yapılıp, test edildikten sonra gönderilmektedir.
Ekran kartı test sonrası demonte gönderilmektedir."
Çoğu bilgisayarda kurulu değil kurulu olanlarda baya pahalıya satılıyor.Windows 10 deneme sürümü kurulu olacak mı geliyor acaba?
Freedos yazan şey işletim sistemi kurulu olmayanlara verilen ad çoğu laptopta görürsün.Çoğu bilgisayarda kurulu değil kurulu olanlarda baya pahalıya satılıyor.
Kurulu gelmiyor ama kurmak çok olay.
İtopya'dan aldığım bilgisayara W10 "DENEME" sürümü kurulu gelmişti çünkü testler için w10 kurmak zorunda kalıyorlar. Yani deneme sürümü kurulu geliyor key girerek aktifleştirebiliyorsunuz. Sistem adı user olarak gözüküyordu Microsof Drive'a giriş yaparak halletmiştim o işi de. Bu arada sistem FreeDos olan VOK-IMPERIAL sistemiydi.Çoğu bilgisayarda kurulu değil kurulu olanlarda baya pahalıya satılıyor.
Freedos yazan şey işletim sistemi kurulu olmayanlara verilen ad çoğu laptopta görürsün.
İtopya'dan aldığım bilgisayara Windows 10 "DENEME" sürümü kurulu gelmişti çünkü testler için Windows 10 kurmak zorunda kalıyorlar. Yani deneme sürümü kurulu geliyor Key girerek aktifleştirebiliyorsunuz. Sistem adı user olarak gözüküyordu Microsof Drive'a giriş yaparak halletmiştim o işi de. Bu arada sistem FreeDOS olan VOK-IMPERIAL sistemiydi?
Kendisi de kurabilir çok kolay bir şey.
Acaba nasıl kurabilirim? Çünkü evimde başka bir laptop ya da bilgisayar yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.