4900TL hazır sistem tavsiyesi

Dayım var ona attırabilirim. Flash belleğin kaç GB olması lazım?

16 GB olması lazım ve içine attığınızda USB'yi biçimlendiriyor yani içindeki her şeyi temizliyor.
Bu arada hangi sistemi almaya karar verdiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU temiz sıkıntı çıkartmaz bence ama ben varımı yoğumu verir o ekran kartını RX 5500 XT yapardım. RAM bile sonradan takılır ama GPU önemli. Bu arada XPG almazsanız kendi RAM'leri de çok iyi durmuyor.

PSU Cooler Master Elite v3.

16 GB olması lazım ve içine attığınızda USB'yi biçimlendiriyor yani içindeki her şeyi temizliyor.
Bu arada hangi sistemi almaya karar verdiniz?

Plus 3t-a gibiydi galiba onu alacağım veya kendim toplayabilirim çünkü çok ağır oyunlar oynamayacağım Max GTX 1650 ve R3 3100 yeter bana ondan dolayı parçaları kaliteli alacağım bir sistem yapabilirm öyle FPS diye parça kalitesinden kısmak istemiyorum dayıma sorarım arkadaşları ya da o bilgisayarı toplayabilir mi diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı