4Chan'de ırkçılığa uğradım

Bugün 4Chan'de takilirken iPhone 13 almak icin ulkelerin asgari ucretle kac saat calismamiz gerektigini yazan bir threadera rastladim. Filipinli biri cok calistigi icin uzuldugunu falan soyluyordu bende ona seni anlayabiliyorum dostum ben turkum ama Kanada'da yasiyorum emin ol ulkemde de cok fazla calismamiz gerekiyor yazdim. Ardindan Kanada'li biri ”git seni istemiyoruz İstanbul'a” geri don yazdi neden bilmiyorum ama moralim cok bozuldu. Bu benim Kanada'da ugradigim ilk irkcilik cok zoruma gitti anonim oldugu icin bu kadar öz güvenli oldugunu biliyorum adama cevap yazacaktim ama moderatorler konuyu arsivledi Yuzu'me soyleyemeyecegini biliyorum cunku soyleseydi onu tekme tokat doverdim hiçbir şey yapamayacagini da biliyorum. Cunku kanadalilar kavga etmeyi beceremeyen insanlar bu kadar cok dalga gecilen insanlarin Türk oldugum icin beni asagalaması biraz uzdu.

4chan öyle bir yer zaten dostum. Takma kafana. Ta**ak muhabbetinin gırla olduğu bir yer, sende keyfine bak. Keşke sende onlara bir şey söyleyeseydin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı