Minibüste zorbalığa uğradım

Görelim bakalım, konuya güncellemeleri atacağım hem seni de önden kaldırılmamak için arkada oturma durumunu hallederiz, biraz daha kendini toplayıp öne oturursun belki 😂.
Neden yaşlılara yer vermeyip saygısızlık yapayım ki? Gerçekten toplumumuz nereye gidiyor merak ediyorum. Bir de yer vermemeyi marifet sanıyorsun.

Şoföre noluyormuş, adam direkt kendisi istesin? Şoför boş yaptığı için bence iyi yapmışsınız hocam ama yağmurlu havada dışarı atılmak hoş olmamış. Onun dışında yaşlılar adam akıllı güzellikle istemeyi bilirse ne olursa olsun her zaman yer verilir ama bizim yaşlılar da iş yok, çoğunluğu hödük ve yargılayıcı gözlerle bakıyorlar. Minibüsün plakasını falan bir şekilde aldıysan şikayet edebilirsin hocam. Sanki bir tek sen mi vardın genç olarak? Başkası yer verseymiş.

Şoföre ne oluyormuş, adam direkt kendisi istesin? Şoför boş yaptığı için bence iyi yapmışsınız hocam ama yağmurlu havada dışarı atılmak hoş olmamış. Onun dışında yaşlılar adamakıllı güzellikle istemeyi bilirse ne olursa olsun her zaman yer verilir ama bizim yaşlılar da iş yok, çoğunluğu hödük ve yargılayıcı gözlerle bakıyorlar. Minibüsün plakasını falan bir şekilde aldıysan şikayet edebilirsin hocam. Sanki bir tek sen mi vardın genç olarak? Başkası yer verseymiş.

Her şeyini aldım sorun yok ayrıca genç olarak birçok kişi vardı, bana dedi orası fark etmez ama o kadar kişinin arasında beni bir de rencide etmesi hoş değildi.

Kooperatife şikayet edebilirsin. S.S X No' lu kooperatif diye yazar minibüslerin üzerinde plakasını vs aldıysan şikayet edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı