4GB VRAM Devri Kapanıyor mu ?

Ben GTX 1060 6 GB'den korkuyorum. Watch Dogs 2 Ultra Texture Pack 6 GB istiyormuş.

Ultra Texture Pack zaten o kadar olacak. Watch Dogs 2'den bahsediyoruz. 30fps ve üzeri vermesi yeterli.
Ultra Texture Pack'den bahsettiğimiz DLC ile gelen maksimum ayarlarsa kaldiramayabilir. Çok güçlü ekran kartları bile zorlanıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Ben GTX 1060 6 GB'den korkuyorum. Watch Dogs 2 Ultra Texture Pack 6 GB istiyormuş.
GTX 1060 ile ultra doku paketinde oyunu oynamanın pek bir anlamı olacağını zannetmiyorum. GTX1070-1080 ideal olacaktır kanımca.

RX 470 8GB peki?
RAM bir yere kadar. GPU gücü de önemli.

GPU güçlü olmadıktan sonra isterse 24 GB olsun.

Ayrıca GTX 970, 1060, RX 480,470 gibi kartları kullananların ultra takıntısı olmaması gerek.

Ayrıca bu kartlarında VRAM'i yeterli, GPU'ları güçlü. 4 GB devri kolay kolay bitebilecek birşy değil.

Bence 4 GB VRAM devri tam kapanıcak gibi olurken Vega mimarili ve HBBC bellekli ekran kartları gelecek. HBBC belleklerin de 4 GB si iki katı gibi performans veriyor gibi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…