4GB VRAM Devri Kapanıyor mu ?

bu olay mecburi olarak böyle o oyunlari nvidia destekli yaptırıyor firmalara yeni çıkardığı ekran kartlarını satmak için illa öyle olmasını istiyordur. ama her oyunu ultrada oynamak zorunda degilsin.

bu olay mecburi olarak böyle o oyunlari nvidia destekli yaptırıyor firmalara yeni çıkardığı ekran kartlarını satmak için illa öyle olmasını istiyordur. ama her oyunu ultrada oynamak zorunda degilsin.
Zoruma giden şey 8GB ile ayarları sonuna kadar açıp oynarken 4GB ile ayar kısıyorsun...

Zoruma giden şey 8GB ile ayarları sonuna kadar açıp oynarken 4GB ile ayar kısıyorsun...
Birkaç mesaj yukarıda ''doğru ayar ile oynanır'' mesajını bunun için dedim.

Benim ayarlarım, tüm oyunlarda Geforce Experience tarafından belirlenen ayarlar.

Şimdi koca oyunu birdaha kuracağım. :(

Ayrıca RX 480, 470, GTX 1060, 1050 Tİ kullanan kişilerin ultra ayar takıntısında olmamaları lazım.

Ayrıca @Janissary aramızda işlemci RAM farkı var.

Ben ekran kartını 1700 MHz çekirdek hızında O.C'li kullanıyorum. İşlemciyi ise 4.6 GHz'de.

Büyük ihtimal bu yüzden ben rahat oynadım.

Birkaç mesaj yukarıda ''doğru ayar ile oynanır'' mesajını bunun için dedim.

Benim ayarlarım, tüm oyunlarda Geforce Experience tarafından belirlenen ayarlar.

Şimdi koca oyunu birdaha kuracağım. :(

Ayrıca RX 480, 470, GTX 1060, 1050 Tİ kullanan kişilerin ultra ayar takıntısında olmamaları lazım.

Ayrıca @Janissary aramızda işlemci RAM farkı var.

Ben ekran kartını 1700 MHz çekirdek hızında O.C'li kullanıyorum. İşlemciyi ise 4.6 GHz'de.

Büyük ihtimal bu yüzden ben rahat oynadım.
İşlemci ram farkı ile alakası yok hocam konuyu açan benim zaten yine diyorum ultra da dahi o bulanık görüntüsü ve tatmin edici olmayan dokularla 1080p de bile RE7 de 4GB VRAM yetersiz kalıyor ve belli kısımlarda anlık takılmalar yaşanıyor.Bu problem biz kullanıcıların değil apaçık oyunun bir kusuru olsa gerek.
Ayrıca 970 ile takılmadan oynuyorum demişsiniz ama GTX970 3.5+0.5 GB belleklere sahip yani şu anlama geliyor ki GTX970 kullanıcıları oyunlarda VRAM 3.5GB ı aştığı zaman anlık takılmalar illaki yaşanacaktır.

İşlemci ram farkı ile alakası yok hocam konuyu açan benim zaten yine diyorum ultra da dahi o bulanık görüntüsü ve tatmin edici olmayan dokularla 1080p de bile RE7 de 4GB VRAM yetersiz kalıyor ve belli kısımlarda anlık takılmalar yaşanıyor.Bu problem biz kullanıcıların değil apaçık oyunun bir kusuru olsa gerek.
Ayrıca 970 ile takılmadan oynuyorum demişsiniz ama GTX970 3.5+0.5 GB belleklere sahip yani şu anlama geliyor ki GTX970 kullanıcıları oyunlarda VRAM 3.5GB ı aştığı zaman anlık takılmalar illaki yaşanacaktır.
İşlemci ve RAM ile alakası olmaz olur mu? Ayrıca ben Janissary nin dediği ayar için dedim.

Ayrıca Fallout 4 High Texture Pack alıp oynamayacağım veya GTA yı 4K da oynamayacağım.

Bu 970 ler için değil, RX 480, 470 ve GTX 1060 için de geçerli.

GTX970 3.5+0.5 GB belleklere sahip yani şu anlama geliyor ki GTX970 kullanıcıları oyunlarda VRAM 3.5GB ı aştığı zaman anlık takılmalar illaki yaşanacaktır.

Şuan BF1 aldım ve onu da önerilen ayarlar da kasmadan oynuyorum.

Gereksiz ayarlar var. Anlamsızca ekran kartına yük bindiren.

Eğer youtube sitesine r7 370 1080p ultra diye yazarsanız belirtilen oyunların nasılda rahat oynandığını görürsünüz.
Abartmayın arkadaşlar R7 370 gibi giriş seviyesi bir kart ultrada oyun oynatmaz heleki 1080p de kimse kimseyi kandırmasın burada. Grafik işlrmcisi haricinde üstelik 2GB vram devride kapandı. 2GB vram ile verim almaya imkan yok yeni nesil AAA oyunlarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı