4K 144 Hz Curved monitör önerisi

Bu 16:9 değil. 3 k gibi bir şey.
Evet farkettim ama bu kadar ufak ekranda göze batacağını sanmıyorum. 4K'yı 65 inç TV'lerde kullanıyorlar o bile efsane gösteriyor. Çözünürlüğü biraz düşük olduğu için daha fazla yüksek FPS'lere çıkabilir tabi alacak kişinin kendi kararı.

Var hocam ama kullanıcı kitlesi çok az olduğu için buradan almanız zor. Yurtdışından almanız gerekiyor. AOC CU34G2X bu monitörü tavsiye ederim.
Hocam, buna bakabilirsiniz.
Bunlar 2K çözünürlüğe sahip.

Newegg'de bu monitörü buldum. Vergi ve kargoyla beraber toplamda 13.000₺ yapıyor. Quantum Dot IPS panelli harika bir şey. (Çift DP kablosuyla 144HZ oluyormuş.)
Adsız2.png

Ben de içinde RTX3080 olan bir PC toplayacağım uzun süredir monütör arıyordum. Ben bu monütöru bulmuştum zaten sizin söylediğiniz çoğu şeyi destekliyor.

Dosya Ekleri

• E3D71FB7-D88B-479F-A76A-1A133966F135.jpeg
    E3D71FB7-D88B-479F-A76A-1A133966F135.jpeg
    249,1 KB · Görüntüleme: 62
Evet fark ettim ama bu kadar ufak ekranda göze batacağını sanmıyorum. 4K'yı 65 inç TV'lerde kullanıyorlar o bile efsane gösteriyor. Çözünürlüğü biraz düşük olduğu için daha fazla yüksek FPS'lere çıkabilir tabii alacak kişinin kendi kararı.

Hocam 4K'dan daha düşük bir monitörde işlemci ekran katına darboğaz yapmaz mı? RTX 3090 için konuşuyorum. Bu kart için minimum 4K monitör olması gerekiyor diye düşünüyorum. Fakat tam olarak aradığım özellikte monitör sanırım şu an için piyasada yok.

Ben de içinde RTX3080 olan bir PC toplayacağım uzun süredir monütör arıyordum ben bu monütöru bulmuştum zaten sizin söylediğiniz çoğu şeyi destekliyor

Hocam bu çok büyük monitöre belli bir uzaklıkta olmak gerekebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 4K'dan daha düşük bir monitörde işlemci ekran katına darboğaz yapmaz mı? RTX 3090 için konuşuyorum. Bu kart için minimum 4K monitör olması gerekiyor diye düşünüyorum. Fakat tam olarak aradığım özellikte monitör sanırım şu an için piyasada yok.

Hocam bu çok büyük monitöre belli bir uzaklıkta olmak gerekebilir.

Haklısınız fakat bildiğim üzere bundan dah küçük olup da 4K olan monütör bilmiyorum.

Hocam 4k' dan daha düşük bir monitörde işlemci ekran katına darboğaz yapmaz mı? Rtx 3090 için konuşuyorum. Bu kart için minimum 4k monitör olması gerekiyor diye düşünüyorum. Fakat tam olarak aradığım özellikte monitör sanırım şuan için piyasada yok.
Darboğaz yaşamanız Allah'ın emri zaten hocam. Son çıkan 3-4 oyun hariç hepsinde yersiniz(4K olsa bile). Darboğaz deyince aklınıza donma/kasma gelmesin 150-160 FPS'den sonra kart kullanımını düşürüyor. RX5700 ve i5 9400f ikilisi ile ben de darboğaz yiyorum 130-140 FPS'den sonrasını vermiyor. İşin ilginç yanı işlemci tam yükte çalışmıyor bunu neye göre yapıyor bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı