4K 144 Hz Curved monitör önerisi

@AlgoritMa hocam, İngiltere için uygun fiyata alınır.

Arkadaşlar Samsung'un bu G9 Odyssey monitörü hakkında ne düşünüyorsunuz bir delilik yapıp en sonunda bundan alabilirim. Eşimin indirimi ile 1023 pounda alabiliyorum. Fakat aldıktan sonra pişman olur muyum bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı (2).PNG
    Ekran Alıntısı (2).PNG
    24,2 KB · Görüntüleme: 84
Arkadaşlar Samsung'un bu G9 Odyssey monitörü hakkında ne düşünüyorsunuz bir delilik yapıp en sonunda bundan alabilirim. Eşimin indirimi ile 1023 pounda alabiliyorum. Fakat aldıktan sonra pişman olur muyum bilmiyorum.
Aynısının G7'sini alabilirsiniz bence. Çünkü 49" çok abartı olur. Yakından oynayınca sorun olabilir.
Samsung Odyssey G7 32"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Oyun için güzel ama masaüstü kullanımı nasıl olur acaba. Bir yerinde görün bence. Youtube 16:9'a formatlı video izlerken nasıl görünüyor çok merak ettim. :D

Düzenmele: inceleme videolarına baktım araba ve silah kullanılan oyunlarda iyi ama karakter yönettiğiniz oyunlarda midenizi bulandırabilir. Şahsen SOTTR oyununu böyle oynayamazdım.

Son düzenleme:
Flicker sorunu için güncelleme bekliyor. Henüz çözülmedi haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı