4K 60 Hz Monitör ve 2K 144 Hz Monitör Seçimi

0TT0MAN

Hectopat
Katılım
7 Mart 2015
Mesajlar
65
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi FPS oyunlarını oynadığını bilmiyorum fakat oyunu yüksek ayarlarda 2K oynamayacaksan 2K monitör alman pek önemli değil zaten hali hazırda FHD 144Hz monitörün varmış aradaki farkı hissederim diyorsan yeterli olur. Eğer grafik üzerine oynuyorsan çok profesyonelce oynamıyorsan zevk alıyorsan görüntüden 4K 60Hz almanı öneririm. Ekran kartın güçlü. Yerinizde olsam 4K alırdım PUBG, R6 Siege,CS:GO gibi oynadığım FPS oyunlarını Ultrada oynardım.

165Hz ve ya bütçeniz varsa 240Hz monitör alabilirsiniz.
 
Size tavsiyem 2k AOC Agon monitör almanız yalnız burada dikkat etmeniz gereken bir detay sizin nvidia ürünü bir ekran kartı kullanmanız bu yüzden AOC’un g-sync destekli monitör modelini almanız gerekiyor ekran kartının kalitesini tam kapasitesinde kullanmak adına. Sizin burada seçime sunduğunuz AOC monitörü freesync destekli güzel bir görüntü ve yüksek fps değerleri alabilirsiniz ancak Nvidia ekran kartı ile freesync teknolojisinden yararlanamazsınız buda görüntüde yırtılmalara sebep olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı