4K 60Hz vs 2K 144Hz

Amaç oyun oynamasak ise çok fark var.Benim gibi cs go ve pubg oynuyorsa 2133 mhz ram ile 3200 mhz ram arasında 20-30 fps arası fark ediyor.
CS GO veya PUBG pek oynamıyorum, arada biraz PUBG o kadar. Genellikle F1 2018 ve single player tarzı oyunları tercih ediyorum.

CS GO veya PUBG pek oynamıyorum, arada biraz PUBG o kadar. Genellikle F1 2018 ve single player tarzı oyunları tercih ediyorum.
Anladım o zaman sen bilirsin dostum.
Abartmayın yahu. Ne 20 30 FPS'si. Tamam fark oluyor ama bu kadar da olmaz. Millet boşa You yükseltiyor, RAM Mhz yükseltsin, işi çözsün senin mantığa göre.
Kardeşim açar videolarla ispatlarım. Bütün oyunlarda demiyorum farkındaysan pubg ve cs go diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaç oyun oynamasak ise çok fark var. Benim gibi CS GO ve PUBG oynuyorsa 2133 MHz RAM ile 3200 MHz RAM arasında 20-30 FPS arası fark ediyor.
Dostum arkadaş Intel sistem kullanıyor o yüzden 3000/3200 MHz RAM almak AMD sistemlerdeki kadar performans artışı yapmaz. Üstelik anakartı da en fazla 2666 MHz destekliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı