Çözüldü 4K monitör için IPS mi, TN mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
4K monitör almak istiyorum. Lakin kararsızım. 4K alıp da TN panel almak saçmalık gibi yorumlar görmüştüm de. Aynı zamanda IPS panelde renk doygunluğunu çok övüyorlar 4K için. Sadece oyun oynuyorum. TN panel ve IPS farkını o kadar hisseder miyim? Monitör tavsiyesi istemiyorum o yüzden bütçe belirtmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Renk doygunluğu ve gerçekçiliği açısından IPS panel en iyisi. 4K monitör alıyorsanız görsel sizin için önemli demektir ve 4K ile IPS panel birleştiğinde amacınıza ulaşmış oluyorsunuz. TN panel genelde daha hareketli rekabetçi oyunlar için tercih edilir. Düşük ms ve yüksek Hz değerleri devreye girdiğinde TN panel öne çıkıyor.
Forumda benim gibi Lol cü insanın olucağına ihtimal vermezdim :)
Rank yüksek değil ama arkadaşlarımla 5 esnek girmekten aşırı zevk alıyorum. Başka hiçbir oyun böyle zevk vermiyor. CS:GO girince herkes susuyor ve tryhard oynuyor. Ben daha hareketli ortam seviyorum. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı