4K sistemde 2K monitör kullanmak sorun çıkarır mı?

50K'ya 4080 toplanıyordu. Ama PNY 37k olduğu için artık toplanamaz. 7900XTX toplanır.

Bu konuyu actigina gore bir de QHD monitore ihtiyaci var gibi. O da 8K bir QHD monitor olsa, 4070 Ti bir sistem olabilir.

Bu konuyu actigina gore bir de QHD monitore ihtiyaci var gibi. O da 8K bir QHD monitor olsa, 4070 Ti bir sistem olabilir.

53k oluyor. Ramleri özellikle 6.600 mhz seçtim. Bütçe artmazsa 1x16 1700tlik ddr5 6000 mhz ram alabilir. Ama bütçeyi 53k civarı yaparsa çok iyi olur

Vram problemi yaşamaması ve uzun vadeli olması için 7900xt seçtim 4070ti yerine. Ayriyeten sapphire nitro tercih ettim çok iyi soğutması var ve çok şık duruyor.

Tamam o zaman avenger hocamın attığı svı soğutmayı monitörü ve attığı sistemi alacağım. Bir değişiklik yapmaya gerek var mı alacağım sistemde?

Hocalarım son bir sorum kaldı, anakart A620 mi yoksa B650 mi, ona göre sipariş vereceğim.
B650 olsa daha iyi olur ama overclock yapmazsanız sorun çıkarmaz A620.

Hocalarım, selam başata söylediğim gibi sosyale yeni katıldım. O yüzden kuralları bilmiyordum 1 saatlik timeout attılar o yüzden size yazamadım şimdi sizden özür dileyerek konuya gireceğim. @Avenger hocamın attığı sistem bana güzel geldi eksiği fazlası varsa belirtirseniz sevinirim şimdiden değerli vaktini harcayıp bana fikir veren tüm hocalarıma teşekkürlerimi sunarım.

53K oluyor. RAM'leri özellikle 6.600 MHz seçtim. Bütçe artmazsa 1x16 1700TLIK DDR5 6000 MHz RAM alabilir. Ama bütçeyi 53K civarı yaparsa çok iyi olur.

VRAM problemi yaşamaması ve uzun vadeli olması için 7900XT seçtim 4070 Ti yerine. Ayrıyeten Sapphire Nitro tercih ettim çok iyi soğutması var ve çok şık duruyor.

Hocam öncelikle öneriniz için teşekkürler ben çok sıcak bir yerde yaşıyorum ve attığınız sistemi hava soğutucusu bırakın 240mm bile zorlanır ama güzel bir de hocam yanlışım yoksa bunların hepsi 55000TL tutuyor benim bütçem normalde 30-40k arası ama babamı ikna etmiş halim bile 50000k yaptı acaba RX6900 veya RX6800 yapamaz mısınız?

Benim sistemi alma amacım sadece oyun oynamak için o yüzden bütçemi düşünerek sistemi indiriseniz sevinirim

Son düzenleme:
Hocalarım, selam başata söylediğim gibi sosyale yeni katıldım. O yüzden kuralları bilmiyordum 1 saatlik timeout attılar o yüzden size yazamadım şimdi sizden özür dileyerek konuya gireceğim. @Avenger hocamın attığı sistem bana güzel geldi eksiği fazlası varsa belirtirseniz sevinirim şimdiden değerli vaktini harcayıp bana fikir veren tüm hocalarıma teşekkürlerimi sunarım.

Hocam öncelikle öneriniz için teşekkürler ben çok sıcak bir yerde yaşıyorum ve attığınız sistemi hava soğutucusu bırakın 240mm bile zorlanır ama güzel bir de hocam yanlışım yoksa bunların hepsi 55000TL tutuyor benim bütçem normalde 30-40k arası ama babamı ikna etmiş halim bile 50000k yaptı acaba RX6900 veya RX6800 yapamaz mısınız?

Benim sistemi alma amacım sadece oyun oynamak için o yüzden bütçemi düşünerek sistemi indiriseniz sevinirim

Bu + 240mm h150 LS520 vs. farketmez 240 olduktan sonra. Alın kendiniz takın + 16GB RAM + attığım monitör daha uygun olacak bütçenize sanırım. İkisininde özellikleri ortalama aynı diğerinde kasayı falan da abartmıştım.

Kendin soğutucu takmak istemezsen siteden ML240L V2 seç rami 2x16 yap.

Ram olarak bunu seç.

Team T-Force Vulcan 16 GB 6000 Mhz DDR5 CL38 FLBD516G6000HC38A01 RAM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 51.2k oluyor sanırsam

Bu + 240mm H150 LS520 vs. fark etmez 240 olduktan sonra. Alın kendiniz takın + 16 GB RAM + attığım monitör daha uygun olacak bütçenize sanırım. İkisinin de özellikleri ortalama aynı diğerinde kasayı falan da abartmıştım.

Kendin soğutucu takmak istemezsen siteden ML240L V2 seç RAM'i 2x16 yap.

Hocam geç cevapladım kusuruma bakmayın attığınız sistem sanki biraz düşük 40k tutyo glb ben bütçemi sonuna kadar harcamak istiyorum.

Hocam RAM'ler 32 GB'ken ne kadar tutuyordu.

Ve hocalarım size son bir sorum bana böyle 360mm uygun fiyatlı soğutucu atar mısınız benim olduğum yer aşırı sıcakta.

Hocam geç cevapladım kusuruma bakmayın attığınız sistem sanki biraz düşük 40k tutyo glb ben bütçemi sonuna kadar harcamak istiyorum.

Ve hocalarım size son bir sorum bana böyle 360mm uygun fiyatlı soğutucu atar mısınız benim olduğum yer aşırı sıcakta.
3.3k civarıydı sanırsam.

51.3k civarı tutuyor sistem. Daha çok düşmeyelim bence.

Hocam gerek olmayacak ona. Kasanın havadarlığı iyi. Attığım soğutucu da güçlü. Havalar yavaştan soğumaya başlayacak. Sorun yok.

53K oluyor. RAM'leri özellikle 6.600 MHz seçtim. Bütçe artmazsa 1x16 1700TLIK DDR5 6000 MHz RAM alabilir. Ama bütçeyi 53K civarı yaparsa çok iyi olur.

VRAM problemi yaşamaması ve uzun vadeli olması için 7900XT seçtim 4070 Ti yerine. Ayrıyeten Sapphire Nitro tercih ettim çok iyi soğutması var ve çok şık duruyor.

Tamam o zaman attığınız bu parçaları alacağım son olarak 360mm sıvı soğutma önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı