4K televizyon önerisi

Hocam şundan aldık, temelli olsun bir 10 yıl götürsün istersen:

Alalı 2 hafta oldu 10 numara televizyon. Evkurda 28 ay taksit seçeneği de var.

Bütçeyi 3.7K'dan 10.5K'ya yükseltebilirse neden olmasın da o fiyata daha iyi alternatifler var.

Televizyonda marka hiç önemli değil uygun fiyatlı olsun yeter Vestel televiyizyon mesela biz maç izlemek için aldık 55 inç 3500 TL idi 4K ayrıyatten.

Hocam Vestel alınmasına ben pek sıcak bakmıyorum. Evimde şu an Vestel ve LG olmak üzere iki aynı özelliklerde televizyon var ancak Vestel'de ki renkler bana LG'ye göre soluk geliyor. Kullanıcı önerisi olarak Vestel alınmasını pek tavsiye etmiyorum.

Hocam Vestel alınmasına ben pek sıcak bakmıyorum. Evimde şu an Vestel ve LG olmak üzere iki aynı özelliklerde televizyon var ancak Vestel'de ki renkler bana LG'ye göre soluk geliyor. Kullanıcı önerisi olarak Vestel alınmasını pek tavsiye etmiyorum.
Sadece renk soğukluğu da değil, Vesteldeki uygulamalar (youtube gibi) 1 veya en fazla 2 yıl dolunca güncelleme desteğini kullanıyo ve resmen Youtube'u bile açamıyorsunuz.

Bu konulardan anlayan bir abimiz olan Adem Helvacının kanalını inceleyin derim. Kendi dahil olduğu forumu da mevcut. Tavsiye FORUMU

Bir videosunun altına uzun ömürlü ve Smart özelliği iyi olan bir TV önerisi sorulmuş. Gelen yanıt şöyle.

Uzun ömür konusunda hiç bir markayı adres gösteremem maalesef. Smart konusunda stabil TV istiyorsanız iki seçenek var, ya yerli gurubundan 49LL serisi Toshiba, Ya da ithal gurubundan RU7100. Hatta aklıma gelmişken TU serilerindeki rezaleti görünce, halen bulunabiliyorken RU serisi bulup alın bence.

Ben de araştırma yaparken fiyat performans konusunda Vestellerin de alınabilir olduğunu gördüm. Çünkü asıl olayın kullanılan Panel ve Anakart olduğunu düşünüyorum. Markaların hangi modellerinin hatta hangi modelin hangi boyutlu olduğuna bağlı olarak bile panelleri değişebiliyor.

Tabi servis garanti gibi durumlar da önemli.

TV seçmek gerçekten kolay değil. Hele teknolojiyi takip etmediyseniz bir süre iyi araştırma yapmak gerekiyor. Tabi kimisi direk alıp geçiyor ama biraz araştırma yapmak isteyenler daha çok bilgi sahibi olurken aynı zamanda kafaları daha da karışabiliyor :)

Hele de uygun fiyatlı olup performansı iyi olacak ve almadan önce yetip yetmeyeceğini bilmenin pek mümkün olmadığı bir teknolojik alette mümkün olduğunca iyi araştırma yapmak gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı