*Seven var mı?Hala K-POP sevmeyen var mı?
*Seven var mı?Hala K-POP sevmeyen var mı?
Önceki yazılarımı ve adamın önceki konularını görmediğin o kadar belli oluyor ki... Körü körüne bağlanmış kendisi hiç hoş değil ve saçma sapan yorumlar yazıp duruyor. Ben kimsenin ne dinlediğini önemsemiyorum. Tüm yazılarında genelleme yapıyor, diğer arkadaşlarımız da başka yorumlar yapınca tasması kopmuş tazı gibi üzerlerine koşuyor.Sevmiyorum. Ablamın arkadaşları çok seviyor. Ben daha çok 2000 öncesi yabancı şarkılar (genellikle. Bir sürü istisna var) ve güzel Türkçe şarkılar severim. Ama ben Rock müziklere aşığım ya. Metal değil ya da Scream. Metallica severim. Quenn çok severim. Hatta GTA çok oynadığım için oradaki müzikler çok güzel geliyordu. Özellikle Vice City ve San Andreas ın. Self Control çok güzel bir şarkı.
Ve K-POP dinleyenleri rahat bırakın. Adamın/kadının müzik zevki yüzünden tartışıyorsunuz ya. Benim arkadaşım da Scream dinliyor. Şimdi ona "sen Satanist'sin ulan" mı diyeyim. Tabii kafayı bunlar ile bozan kişiler o ayrı. Öylesine bir şeye kafayı takınca da hoş olmuyor. Undertaker çok severim hatta profil fotoğrafım da o ama onu deli gibi sevenden rahatsız olurum. Bunun illaki K-POP olması gerekmiyor. Tabii bazıları K-POP sevmediği için ırkçılık ile suçlanıyor onları boş verin.
Hocam 2 saat boyunca böyle birini bekledim, sonunda geldi o melek.Sevmiyorum. Ablamın arkadaşları çok seviyor. Ben daha çok 2000 öncesi yabancı şarkılar (genellikle. Bir sürü istisna var) ve güzel Türkçe şarkılar severim. Ama ben Rock müziklere aşığım ya. Metal değil ya da Scream. Metallica severim. Quenn çok severim. Hatta GTA çok oynadığım için oradaki müzikler çok güzel geliyordu. Özellikle Vice City ve San Andreas ın. Self Control çok güzel bir şarkı.
Ve K-POP dinleyenleri rahat bırakın. Adamın/kadının müzik zevki yüzünden tartışıyorsunuz ya. Benim arkadaşım da Scream dinliyor. Şimdi ona "sen Satanist'sin ulan" mı diyeyim. Tabii kafayı bunlar ile bozan kişiler o ayrı. Öylesine bir şeye kafayı takınca da hoş olmuyor. Undertaker çok severim hatta profil fotoğrafım da o ama onu deli gibi sevenden rahatsız olurum. Bunun illaki K-POP olması gerekmiyor. Tabii bazıları K-POP sevmediği için ırkçılık ile suçlanıyor onları boş verin. Tabii 14 yaşındaki özellikle kızların çok sevmesi garibime gidiyor. (Hiç K-POP seven erkek arkadaşımı bilmediğim için söyledim. Ama kız arkadaşlarımın çoğu seviyor) (14 yaşı da kendi yaşımdan örnek verdim13 de olabilir bu. 18 de
)
Önceki konularımda hepsinin K-POP olmadığı sevdiğim şarkılar var.Önceki yazılarımı ve adamın önceki konularını görmediğin o kadar belli oluyor ki... Körü körüne bağlanmış kendisi hiç hoş değil ve saçma sapan yorumlar yazıp duruyor. Ben kimsenin ne dinlediğini önemsemiyorum. Tüm yazılarında genelleme yapıyor, diğer arkadaşlarımız da başka yorumlar yapınca tasması kopmuş tazı gibi üzerlerine koşuyor.
Neyse ya boşver ne dinlersen dinle.Hocam 2 saat boyunca böyle birini bekledim, sonunda geldi o melek.
Önceki konularımda hepsinin K-POP olmadığı sevdiğim şarkılar var.
Hocam bilmiyorum tüm konudaki mesajları okuyamadım da, öyle ise kötü bence. Hatta benim ablam çok Taylor swift seviyordu o bile beni soğutmuştu. Ama arada dinlerim ya. Bu arada hocam size yönelik yazmadım onu. Çünkü okumadım gerçekten. Ama burada önemli olan kimse sevdiği müzikleri sevmeyenlere bir şey dememeli, kimse de sevmediği müzikleri sevenlere bir şey dememeli. (cümle bayağı uzunduÖnceki yazılarımı ve adamın önceki konularını görmediğin o kadar belli oluyor ki... Körü körüne bağlanmış kendisi hiç hoş değil ve saçma sapan yorumlar yazıp duruyor. Ben kimsenin ne dinlediğini önemsemiyorum. Tüm yazılarında genelleme yapıyor, diğer arkadaşlarımız da başka yorumlar yapınca tasması kopmuş tazı gibi üzerlerine koşuyor.
Sağ olun hocamHocam 2 saat boyunca böyle birini bekledim, sonunda geldi o melek.
Önceki konularımda hepsinin K-POP olmadığı sevdiğim şarkılar var.
Salla gitsin ya milyon konu var takıldığımız işe bak biraz yardım isteyenlere yardım edelim.Hocam bilmiyorum tüm konudaki mesajları okuyamadım da, öyle ise kötü bence. Hatta benim ablam çok Taylor swift seviyordu o bile beni soğutmuştu. Ama arada dinlerim ya. Bu arada hocam size yönelik yazmadım onu. Çünkü okumadım gerçekten. Ama burada önemli olan kimse sevdiği müzikleri sevmeyenlere bir şey dememeli, kimse de sevmediği müzikleri sevenlere bir şey dememeli. (cümle bayağı uzundu)
BAŞTA deseydin ya.Neyse ya boşver ne dinlersen dinle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.