4MINUTE - 미쳐(Crazy)

Yorum hocam yorum gördünüz mü?
Gördüm gördüm :D

Ben asyalı sevmiyorum.
Asyalı şarkıcı mı sevmiyorsun yoksa Asyalı insan mı ? Bana şarkıcı gibi geldi.

Hocam boş verin sevmediyse kendisine. Adam hoşlanmıyormuş tabii bende çok Korece şarkı sevmiyorum(Asyalı ne bari Korece şarkı yazsaymışsın kardeşim :D biz de Asyalı oluyoruz zaten) ama Asyalı insan ise bu ırkçılığa giriyor.

Irkçılık bana göre en kötü 6 şeyden birisi. Mesela GTA örneği vermiştim orda da bir tane Japon şarkı vardı hemen değiştiriyordum bu ırkçılık değilidir. Ama Japonlar'dan nefret ediyorum dersem bu, neyse. Herkese iyi geceler diliyorum ;)

Gördüm gördüm :D

Asyalı şarkıcı mı sevmiyorsun yoksa Asyalı insan mı ? Bana şarkıcı gibi geldi.

Hocam boş verin sevmediyse kendisine. Adam hoşlanmıyormuş tabii bende çok Asyalı şarkıcı sevmiyorum(Asyalı ne bari Korece şarkı yazsaymışsın kardeşim :D biz de Asyalı oluyoruz zaten) ama Asyalı insan ise bu ırkçılığa giriyor.
Irkçılık bana göre en kötü 6 şeyden birisi. Mesela GTA örneği vermiştim orda da bir tane Japon şarkı vardı hemen değiştiriyordum ama bu ırkçılık değilidir. Ama Japonlar'dan nefret ediyorum dersem bu, neyse. Herkese iyi geceler diliyorum ;)
Şaka hocam :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı