4ms 144Hz 1080p monitör sıkıntı çıkarır mı?

Ali İmran1

Hectopat
Daha fazla  
Alacağım laptop ile ilgili bu soru, tepkime süresi için endişeleniyorum. Sıkıntı oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağım laptop ile ilgili bu soru, tepkime süresi için endişeleniyorum. Sıkıntı oluşturur mu?
E-Sporcu değilsen hayır. Gtg 1ms zaten monitörler. En azından çoğu. Yani griden griye 1 milisaniye. Renkli kullandığın için daha fazla ms alırsın. Bu yüzden TN paneller e-sporcu lar içindir.

Dizüstü panellerinde 3-4 MS iyi olanları ifade ediyor. Masaüstünde olduğu gibi 1 MS yaygın değil. Rekabetçi oyunlar da dahil olmak üzere her oyunu sıkıntısız oynarsın. Piyasadaki dizüstü bilgisayarların panelleri çoğunlukla 20-30 MS aralığında değişiyor, 120-144 HZ olanların bile 7 MS ve üstü bir çoğu. Yeni 300 HZ olanlar bile piyasaya çıkmaya başladı ancak onlar uçuk fiyatlı başka bir kategori.

Hocam bütçe nedir? Belki o fiyata daha iyi bir laptop önerebiliriz.
Hocam 10-11k arası
Hocam bütçe nedir? Belki o fiyata daha iyi bir laptop önerebiliriz.

Bütçe 10 ila 11k arası hocam.
Edilir ama arkadaş rekabetçi oyunları oynamıyorsa bi sorun değil onun için.
Hocam en sevdiğim ;) Fazla sıkıntı olur mu
E-sporcu değilsen hayır. Gtg 1ms zaten monitörler. En azından çoğu. Yani griden griye 1 milisaniye. Renkli kullandığın için daha fazla ms alırsın. Bu yüzden TN paneller e-sporcular içindir.

Hocam muhtemelen gtg ölçümü bw değil renkli kullanma kısmını anlamadım açıklar mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı