4s'ten Note 4'e Geçeyim mi?

• Konuyu başlatan berat5377
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3.040
B

berat5377

Ziyaretçi
iPhone 4s'im var. İOS'tan sıkıldım biraz. Android değişikklik olsun dedim. Galaxy note 3 plastik ve kalitesiz idi. Note 4 aliminyum çerçeve. Note 4'e mi geçeyim yoksa 4s'te kalayım mı? İphone 6 plus almayı planlıyordum ancak değişiklik olsun istiyorum. Note 4 nasıldır? İphone'un sıkma sebebinden biri sd kart takılamaması. Telefonum 32 gb ancak çok resim çektiğim için ve çok oyun müzik film olduğu için sürekli dolmasından bıktım. Note 4 alırsam birde 128 gb sd kart alırım rahat rahat resim ve videoda çekerim, filmde izlerim oyunda oynarım. Siz ne dersiniz bu değişikliğe? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyut olarak alışmakta zorlanırsın derim. Bence 5 inçlik bi boyutta telefon bak. Alışırım diyosan Nexus 6 öneririm. Daha iyi bir cihaz bence. Ama Türkiye'ye gelmesi biraz alabilir.

Seçeneklerin arasında Z3 Compact ve Z3 de olsun bana sorarsan. Ben 1-2 ay içinde Z3 Compact almayı planlıyorum. Çok büyük ekranlı telefonları sevmiyorum şahsen, 4.5" civarı iyi bence, çift elle telefon kullanmayı sevmiyorum. Hele de otobüs yolculuğu yapıyorsan çift el zor oluyor. :)

Bence iphone kullanmaya devam et, uzun vade kullanımda pişman olursun yoksa. iphone 6 64GB alabilirsin hafıza istiyorsan. 6plus bence çok büyük taşıması sıkıntı bana göre.

Bana sorarsan rahatlıkla geçebilirsin. Iphone devrinin bende yavaş yavaş bittiğini düşünüyorum artık. Pişman olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar hepinizin yorumunu okudum. İphone almaya karar verdim tekrar.iPhone 6 almak isterdim boyuttan dolayı ancak iPhone 6 Plus 1920*1080 çözünürlüğünde diye biliyorum.O yüzden 64 gb'lık yada 128 gb'lık iPhone 6 plus alacam.

İphone'ların Android'deki karşılığı Nexus cihazlardır. Nexus 6 alın. Yada beklemek istemiyorsanız Nexus 5 alın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı