4X MSAA FPS arttırır mı?

İşletim sistemi
Android

painforgain_06

Decapat
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Sorum şu: YT de çoğu videoda geliştirici seçeneklerindeki 4X MSAA ayarını aktif ederseniz FPS'iniz artar diyorlar. Bu doğru mu? FPS arttırır mı yoksa düşürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Sorum şu: YT de çoğu videoda geliştirici seçeneklerindeki 4X MSAA ayarını aktif ederseniz FPS'iniz artar diyorlar. Bu doğru mu? FPS arttırır mı yoksa düşürür mü?

Benim gözümde şöyle bir etkisi var. MediaTek ve Exynos kullanıyorsanız (işlemci bazında) FPS bır gıdım artar şarj aşırı tükenmeye başlıyor. Bu sırada da telefon aşırı ısınabiliyor. Bence kapalıda kalmalı.

Benim gözümde şöyle bir etkisi var. MediaTek ve Exynos kullanıyorsanız (işlemci bazında) FPS bır gıdım artar şarj aşırı tükenmeye başlıyor. Bu sırada da telefon aşırı ısınabiliyor. Bence kapalıda kalmalı.
Telefonum Huawei olduğu için kendi işlemcisini kullanıyor. FPS çokda artmış değil zaten. Kapalı olması bencede daha iyi
Kaliteyi arttırmak için GPU'ya daha fazla yük bindirip FPS'in azalmasına sebep olacağını düşünüyorum.

FPS çok arttırmadı zaten. Şarj gereksiz tükeniyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı