5.000-6.000 TL'ye kasa ve sıvı soğutma önerisi

Zevk meselesi. Fazladan verecegim parayi kasaya veririm yani.

Hocam siz önü mesh bir kasa ve MX-6 veya MasterGel Pro V2 gibi bir macun alsanız yeter. Yani kasa illa çok güzel gözüksün derseniz bilemem ama ben olsam kasayı ortalama bir şey alıp mesela i3 12100f satip i5 12400f alip ona gore kule tipi alirdim mesela. Yani butce kisitli ise daha gelecege donuk kullanmak lazim bence.
Evet bu da mantıklı tabii ki. İleride işlemciye tekrar para ayıracağım.
Bi kasa önerileri falan gelirse bi değerlendireyim. Sıvı soğutmanın görüntüsünü daha cok seviyorum tabi ama sanırım sıvı soğutmanın da ucuz modelleri pek iyi değil. Şöyle bir şey buldum ama ses sorunu falan var dediler; https://www.amazon.com.tr/Cooler-Ma...pcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3O5TP4R0OZYXZ

Bütçeyi 7'ye zorluyorsanız.
Sıvı soğutma LT720'de olabilir.
@pawEn

@pawEn
Şu üstteki Dragos olan kasa hoşuma gitmedi değil, Performans olarak nasıldır?

@pawEn
Hocam 360mm'ye para vermek yerine sistemi yükseltse daha iyi değil mi?

Modeli daha önce de gördüm dandik bir model.

Ya merhaba ben şimdi kontrol ettim sistem 98-100 derece arası Valorant'ta gerçekten performans düşüşü de var gibi sanki. FPS'i etkiler değil mi? Yani şu an sanırım bu parayı çıkaramayacağım. Önü cam yanı da cam bir kasa kullanıyorum ama sanırım yazdığım kasa benimki değil fakat benimki de Vento. Sıvı soğutma uyumlu olur mu hiç bilmiyorum ne yapmalıyım kafam karıştı. (VENTO VG05F'miş).

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı