AhmetBzr
Kilopat
Daha fazla
Monitör almayı düşünüyorum fakat öyle kararsız durumdayım ki kafayı yemek üzereyim. Bir sürü monitör inceledim, panel türlerine baktım fakat kararsızlık yüzünden hala bir şey alabilmiş değilim. Oyuncu monitörü almak istiyorum, haliyle 1 ms ve en az 144 Hz bir cihaz istiyorum ve G-Sync olursa çok iyi olur benim için. Çözünürlük de 2K olmalı. Bu kriterlere uyan aslında bir sürü monitör var fakat panel seçimi konusunda o kadar kafam karıştı ki 2 haftadır seçim yapamadım. TN panelin görüntü kalitesinin kötülüğünden, IPS'in ise TN'den daha yavaş bir panel olmasından bahsediyor birçok inceleme. VA monitörler de genelde Curved monitörlerde kullanılıyor. Curved alayım desem adam gibi G-Sync uyumlu bir Curved bulamadım. Piyasada stok sıkıntısı da ayrı bir hikaye.
Şimdi sizden ricam bu anlattığım özellikleri karşılayan maksimum 5 bin liraya kadar bir monitör tavsiye edin lütfen. Ben ASUS'un bir modelini beğendim bu arada, son çare onu alacağım. Hem tavsiyelerinizi hem de düşündüğüm model hakkındaki fikirlerinizi rica ediyorum.
www.hepsiburada.com
Şimdi sizden ricam bu anlattığım özellikleri karşılayan maksimum 5 bin liraya kadar bir monitör tavsiye edin lütfen. Ben ASUS'un bir modelini beğendim bu arada, son çare onu alacağım. Hem tavsiyelerinizi hem de düşündüğüm model hakkındaki fikirlerinizi rica ediyorum.
Asus PG278QE 27" 165 Hz 1ms (HDMI+Display) G-SYNC 2K Monitör Fiyatı
Asus PG278QE 27" 165 Hz 1ms (HDMI+Display) G-SYNC 2K Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Son düzenleyen: Moderatör: