5.000 TL Ekran Kartsız Sistem Önerisi

Daha fazla  
Sistem kuracağım ama aklımda hala soru işaretleri var bunları sormak istiyorum. En büyük soru işareti de İntel vs Ryzen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video'yu izledikten sonra 2700x almamın daha iyi olacağını düşündüm. (Bütçe, Performans).

1. Anakart olarak ne almalıyım. Aklımda x470 Aorus Gaming 5 var 60 Dolar (244TL) verip 7 mi almalıyım buna değer mi

2. 2K Destekleyen ekran kartlarının en düşüğü hangisidir. (2K'ya takılma sebebim 2K'da İntel ve Ryzen arasında çok fark olmaması Intel almadığım için pişman olmak istemiyorum)

3. Curved Monitör - c27fg70 | Samsung TR Bu monitör 2k desteklemiyor sanırım. destekler mi?

Kurmayı planladığım sistem özelliklerim :

● x470 Aorus Gaming 5 (Anakart)
● Ryzen 7 x2700 (İşlemci)
● Seagate 2TB Barracuda (HDD)
● EVGA 750W GQ (PSU)
● Corsair Vengeance 2x8 DDR4 3200mhz c16 (RAM)
● Samsung 960 EVO (SSD)
● Phanteks Eclipse Series P400 (KASA)

5.000 TL tutmakta ekran kartsız (yeni ekran kartlarını bekleyeceğim) bu bütçede daha iyi bir sistem önerebilecek varsa sistem tavsiyelerine açığım.

1070 Tİ ve 1080 istediğiniz performansı verecektir, lakin 1070'te idare edecektir, tavsiyem bütçeniz varsa 1080 almanız, eğer bütçenizi belirtirseniz uygun bir ekran kartı bakabilirim.
Teşekkür ederim. Parçaları yavaş yavaş param biriktikçe sipariş vermeyi düşünüyorum. İlk olarak işlemciyi sipariş edicem. Yeni ekran kartlarını beklemeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı