airenxa
Decipat
Sonuçta rampage yapmıyor. Sıkıntı çıkmaz bence.Hocam zaten mantıklı ama Rampage olduğu için korkutuyor birazcık.
Sonuçta rampage yapmıyor. Sıkıntı çıkmaz bence.Hocam zaten mantıklı ama Rampage olduğu için korkutuyor birazcık.
Sonuçta Rampage yapmıyor. Sıkıntı çıkmaz bence.
Hocam disslike atarlar anca. Daha Türkçe keycaps takar diyorlar size. Rampage zenith alınabilir.
Ek olarak "Rampage" türevi ürünler istemiyorum. Bütçe 3bin TL daha yükseltilebilir.
Ayrıca Türkçe klavye istiyorum.
Rampage almak istemiyorum. Toplamda 2 kulaklık 2 klavye aldım 1 sene bile olmadan hepsi çöpe gitti.Hocam disslike atarlar anca. Daha Türkçe keycaps takar diyorlar size. Rampage zenith alınabilir.
Arkadaşlar okumanız yok mu? Türkçe klavye önerecekseniz önerin önermeyecekseniz boş mesaj atmayın konuya.Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı bu ikisini alıp çok güzel bir şekilde kullanabilirsin.![]()
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Rampage almak istemiyorum. Toplamda 2 kulaklık 2 klavye aldım 1 sene bile olmadan hepsi çöpe gitti.
Arkadaşlar okumanız yok mu? Türkçe klavye önerecekseniz önerin önermeyecekseniz boş mesaj atmayın konuya.
3799 TL'ye W75 ile aynı seviyedeki ürün bence bu mantıklı. Türkçe karakter de istenmiş.
Yok bu bütçede Türkçe klavye.
8 bin TL'ye var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.