5.000 TL klavye önerisi

Eğer kablosu sıkıntı değilse buna da bakabilirsiniz. 5-6K arasında aklıma pek ürün gelmedi @kxy @ca9an.

Kablosuz istenirse bu var.

Butce arttirmasi sart daha duzgun kablosuzlar icin.

@kxy @muratscd @ca9an @Michael_Kaiser

Son düzlükteyim arkadaşlar, klavyede şu an netim hem Türkçe Q hem de ISO dizilimli olduğu için Aula F87 Pro olarak. Ama mouse ve kulaklıkta ikilemde kaldım bir el atın şu cendereden kurtulayım.

Not: Profesyonel oyuncu değilim, kafa dağıtmalık arkadaşlarla vs. giriyoruz.

Klavye:
Mouse:
rawm Leviathan V4 ile MCHOSE A5 Ultra
Arasında kaldım.

Kulaklık:
ASUS ROG pelta ile MCHOSE S9 Pro
Arasında kaldım.

Aralarında kalma sebebim benim seviyemde bir oyunculuk deneyimi için fazladan para vermek istememem.

Yani daha açık söylemek gerekirse "e-sporcu değilsen gerek yok" derler ya, eğer bu ürünlerden pahalı/üst segment olanında böyle bir durum varsa düşük fiyatlı olanı tercih ederim, ancak düşük fiyat/segmentli olanın kronik sorunu varsa bir süre sonra verdiğim para çöpe gidecekse o zaman iyi olanı tercih etmek isterim.

Son düzlükteyim arkadaşlar, klavyede şu an netim hem Türkçe Q hem de ISO dizilimli olduğu için Aula F87 Pro olarak. Ama mouse ve kulaklıkta ikilemde kaldım bir el atın şu cendereden kurtulayım.

Klavye:
Mouse:
Arasında kaldım.

Kulaklık:
Arasında kaldım.

Aralarında kalma sebebim benim seviyemde bir oyunculuk deneyimi için fazladan para vermek istememem.

Yani daha açık söylemek gerekirse "e-sporcu değilsen gerek yok" derler ya, eğer bu ürünlerden pahalı/üst segment olanında böyle bir durum varsa düşük fiyatlı olanı tercih ederim, ancak düşük fiyat/segmentli olanın kronik sorunu varsa bir süre sonra verdiğim para çöpe gidecekse o zaman iyi olanı tercih etmek isterim.
Leviathan v4 ile S9 al geç.

Klavye:
Mouse:
Arasında kaldım.

Kulaklık:
Arasında kaldım.

Hocam burada kimse zaten profesyonel oyuncu değil. Almışken iyisini almak istediğimiz için araştırıyoruz. Güzel seçenekler seçmişsiniz zaten. Attığınız ürünlerin hiçbirinde kronik sorun yok. Sadece A5 Ultra yerine Pro Max tercih ederseniz daha iyi olur, kullandığı MCU sayesinde bir adım daha önde. Tek eksisi kutusundan 1K dongle ile geliyor. Ekstradan 4K dongle aldığınızda zaten A5 Ultra ile aynı fiyata geliyor. S9 Pro hakkında bir bilgim yok kablosuz şart değilse uygun fiyatlı olarak Fifine H9 alabilirsiniz.

MCU sayesinde bir adım daha önde. Tek eksisi kutusundan 1K dongle ile geliyor. Ekstradan 4K dongle aldığınızda zaten A5 Ultra ile aynı fiyata geliyor. S9 Pro hakkında bir bilgim yok kablosuz şart değilse uygun fiyatlı olarak
Driver olarak A5 Ultra ile farklıydı sanırsam, A5 Ultra'nınki daha hoş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı