Bu site güvenilir mi ?Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Evet. Çoğu Youtuber da öneriyor hatta.Bu site güvenilir mi ?
Açıkçası bende öyle düşünüyorum da evde de canım sıkılıyorHocam bence biraz daha beklemelisiniz her şey uçmuş durumda. Ekran kartı çok pahalıya gelir ayrıca şu an toplanan bir sistem uzun ömürlü olmaz.
Bana kalırsa grafik ayarlarını dibe çekip 15-30 Fps e katlanmak daha mantıklıAçıkçası bende öyle düşünüyorum da evde de canım sıkılıyoro yüzden acele ediyorum tek yaşıyorum bir de
Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Benim attığım daha iyi. Bunu sakın alma Powerboost marka Power Supply kullanılmış. PowerBoost patlamasıyla ve yanmasıyla ünlüdür. 3-5 kuruş için bilgisayarı yakma.Dostum senin attığın mı daha iyi yoksa sinerjideki şu sistem mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.