5.000 TL monitör dahil sistem toplama

Maddox67

Decapat
Merhabalar arkadaşlar.
5.000 TL param var monitör dahil bilgisayar toplamak istiyorum.
Oyun olarak sadece CS:GO ve PUBG Mobile oynuyorum ara sıra başka oyun oynamam yani. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam bence biraz daha beklemelisiniz her şey uçmuş durumda. Ekran kartı çok pahalıya gelir ayrıca şu an toplanan bir sistem uzun ömürlü olmaz.

Bu site güvenilir mi ?
Evet. Çoğu Youtuber da öneriyor hatta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    58,6 KB · Görüntüleme: 59
Dostum senin attığın mı daha iyi yoksa sinerjideki şu sistem mi?
Benim attığım daha iyi. Bunu sakın alma Powerboost marka Power Supply kullanılmış. PowerBoost patlamasıyla ve yanmasıyla ünlüdür. 3-5 kuruş için bilgisayarı yakma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı