5.000 TL ofis bilgisayarı toplama

Makaleler
1
Yer
C:/Program Files/Antalya
Daha fazla  
Meslek
Satış Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar, ofise bilgisayar alacağız. Şu anki hazır HP sistem, 2. bilgisayarımız olacak. Ben toplamayı önerdim patronuma. Garantiden falan şüphe etti ama tek tek bütün ürünlerin garantisi olduğunu söyleyip ikna ettim. 5000 TL'yi geçmesin o zaman dedi.

Kesinlikle oyun oynanmayacak ve grafiksel bir işlem yok yaptığımız. Ekran kartı onboard olsa olur yani. Veya düşük bir şey.

Monitörümüz mevcut.

Bu arada hazır sistem almanın bir faydası olur mu vergilendirme vesaire açısından?

1TB M.2 SSD var sistemde depolama olarak sıkıntı çekmezsiniz. Kasa isterseniz ışıklı bir şey de koyulabilir ben ofis bilgisayarı olduğu için sade olsun dedim.

Teşekkürler arkadaşlar ama alıp, bir 10 yıl tekrar almayacak. Bu bilgisayar da 10. yılını doldurdu. i3 2. nesil işlemci var üzerinde ama yavaş yani bariz.

1TB M.2 SSD var sistemde depolama olarak sıkıntı çekmezsiniz. Kasa isterseniz ışıklı bir şey de koyulabilir ben ofis bilgisayarı olduğu için sade olsun dedim.

Teşekkür ederim inceliyorum. Vatan Bilgisayar'dan toplanacak büyük ihtimalle. Fiziken gidip alacağımız bir yer yani. Vatanda varsa bunlar bir inceleyeyim.

Ofis için çok abartı ve pahalı olur.

1500'e falan olur mu hocam?

Ofis için Athlon 3000G yeterli.
10. yılını doldurdu. i3 2. nesil işlemci var üzerinde ama yavaş yani bariz.
SSD bilgisayarı hızlandırır.

İşlemci: 2400 TL
Anakart: 509 TL
RAM: 700 TL
Ekran kartı: 400 TL
KASA: 300 TL
PSU: 479 TL
SSD:500 TL

Kasayı RGB'li bilerek koymadım ofis olduğu için istersen RGB'li kasa da koyalabiliriz bütçemiz kaldı.

Ekran kartını sadece görüntü vermesi için GT 410 seçtim.

İşlemci:2400 TL
Ram:700 TL
Ekran kartı:400 TL
KASA:300 TL
PSU:479 TL
Ekran kartını şunla değişirsek olabilir.

İşlemci:2400 TL
Ram:700 TL
Ekran kartı:400 TL
KASA:300 TL
PSU:479 TL
Bu daha mantıklı geldi bana. Diğer arkadaşın attığında güç kaynağı ve SSD çok abartı geldi. Bu sisteme bir 250 gb SSD eklesem ve PSU'dan kıssam nasıl olur?

Bütün bilgilerimiz taşınabilir harddiskte alana pek ihtiyacımız yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı