5.000 TL sistem önerisi

Bu bütçede 2. El ekran kartlı sistemler yerine sıfır apu toplamanı öneririm. Zira ben de ikinci el rx 570 aramıştım daha 2 3 hafta önce ve 2-3k'ya yatan ilanların çoğunda furmark testinde çöp oluyor kartlar. Araştırıp geri döneceğim.

Hocam konu dışı olacak ama APU sisteminizle hangi oyunları oynuyorsunuz ve performansı nasıl? Arkadaşa önerebiliriz sisteminizin aynısını.

Hocam konu dışı olacak ama APU sisteminizle hangi oyunları oynuyorsunuz ve performansı nasıl? Arkadaşa önerebiliriz sisteminizin aynısını.
Hocam Valorant, L4D2, LoL ve bazen Minecraft oynuyorum. Sistemimde termal macun kaynaklı ısı problemi olmasına rağmen aldığım sonuçlar söyle:
Valorant: 1080p her sey en düşükte 70-144 fps
LoL: orta-yuksek karışık 1080p 80-144 fps
L4D2: Orta ayarlar Msaa açık 70-120 fps
Minecraft: 100 altını görmüyorum.
Valorant'a bu aralar cok güncelleme geldiği icin fps'ler böyle. Takılmadan oynarsınız. Macununuz sağlam olacağı icin 90 fps altını göreceğinizi sanmıyorum.

Hocam Valorant, l4D2, LoL ve bazen Minecraft oynuyorum. Sistemimde termal macun kaynaklı ısı problemi olmasına rağmen aldığım sonuçlar söyle:
Valorant: 1080p her şey en düşükte 70-144 FPS.
LoL: Orta-yuksek karışık 1080p 80-144 FPS.
L4D2: Orta ayarlar MSAA açık 70-120 FPS.
Minecraft: 100 altını görmüyorum.
Valorant'a bu aralar cok güncelleme geldiği icin FPS'ler böyle. Takılmadan oynarsınız. Macununuz sağlam olacağı icin 90 FPS altını göreceğinizi sanmıyorum.

Hocam sisteminiz nedir acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı