5.000 TL Sistem Toplama

Noceyed

Centipat
Bugün'ün güncel dolar kuru ile 5.000₺ sistem toplamanızı rica ediyorum.

Fakat bir sorun var, bu sistemi internet üzerinden sipariş etmeyeceğim. Malum kargoların yoğunluğu ile kargo geliş süresi bayağı uzayacaktır ayrıca bir sorun çıktığında iade işlemi değişim ve benzeri aylar sürebilir. Bu yüzden merak da ediyorum Vatan Bilgisayar ve benzeri yerler açık mıdır? İnternet'den alıp sorun yaşayan tonla kişi gördüm bu yüzden önyargılarım oldukça fazla.

Yakın Zamanlar'da internet üzerinden sistem almış birisi var mı? Yaşadığı sorunlar, kaç günde geldi? Ve nereden aldı? Yanıtlarsa sevinirim.

Sistem ile yayın yapmayı da düşünüyorum, LOL CS:GO TFT gibi oyunlar için. Fakat yüksek sistem gereksinimi olan oyunlar ile yayın yapmayacağım.

Bu fiyata en performanslı, darboğaz yaşamayacak sistemi toplayan arkadaşa Steam'den 150₺'ye kadar istediği bir oyunu hediye edeceğim.

Toplam en az 10 tane farklı öneri olduğu zaman iyi olanı seçeceğim ve kendisine özelden ulaşacağım.

Bu yüzden Steam linki bırakırsanız size ulaşabilirim. Teşekkürler.

2 adet
5373 TL ediyor toplam
Bütçe kısıtlı olduğu için HDD koydum. İsterseniz HDD yerine SSD koyabilirsiniz ama bence şuan HDD alın ilerde SSD eklersiniz. Ayrıca vatandan başka yerden alma imkanınız var mı?

CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2 adet
5373 TL ediyor toplam
Bütçe kısıtlı olduğu için HDD koydum. İsterseniz HDD yerine SSD koyabilirsiniz ama bence şuan HDD alın ilerde SSD eklersiniz. Ayrıca vatandan başka yerden alma imkanınız var mı?
Kasa gereğinden fazlı pahalı olmuş, böyle bir sistemde 16GB RAM ve SSD olması gerekli, 550W biraz yetersiz geldi. Yine de teşekkürler. AMD Ekran kartı takarak sistem daha ucuza çekilebilir gibi. RX 580 GTX 1650 ile aynı performans neredeyse.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı