5.000 TL'ye en az 165 Hz 1 ms monitör önerisi

Size önerim bu akşam 22:00 bekleyin. İncehesap Gaming gecesi olacak. Orada belki güzel bir model yakalarsınız. Çok indirim oluyor monitörlerde.

Babama aldırtacağım için oralardan alacağını sanmıyorum MSI G244F önerinizmi.

Evet öneririm. Aynı modelin pivotlu versiyonunu kullanıyorum aşırı derecede memnunum. Ama şu anda indirim olmadığı için bayağı fiyatı uçmuş. Ama İncehesap beklemenizi şiddetle öneriyorum. Güvenilir yer.

Kendim kullanıyorum gayette memnunum. Tepkinin sebebini kavrayamadım :D
Bilinmedik olmasını geçtim bilinmedik bir marka olmasının önemi olmadığı gibi (Sonuçta kaliteli markalar hiçten doğuyor) Gamebooster genel olarak kalitesiz bir marka. Kalitesiz VA panellerin sonu ghosting ile bitiyor.

Bilinmedik olmasını geçtim bilinmedik bir marka olmasının önemi olmadığı gibi (Sonuçta kaliteli markalar hiçten doğuyor) Gamebooster genel olarak kalitesiz bir marka. Kalitesiz VA panellerin sonu ghosting ile bitiyor.
Anladım hocam. Saygı duyuyorum fikrinize. Ben memnunum daha iyi modeller varsa onu tercih etsin tabii

G244F E2 almayın. Renk gamutu, kontrast ve parlaklığı düşük. Kalitesiz bir model. Aksini iddia eden varsa incelemesiyle kanıtlarım.

Ayrıca ben kullanıyorum iyidir diye bir şey yok. İnsan gözü ölçüm cihazı gibi hassas değil. Bu MSI'ın giriş seviye monitörleri için illa rehber mi hazırlamam lazım. MSI giriş seviyede panel kalitesinden ve arka aydınlatmadan kısıyor. Eyvallah üst seviye monitörleri çok kaliteli lafım yok ama, giriş seviyede tırt yani. MSI diye kötü monitörleri övmeye gerek yok.

1+1 = 2 yani bunu eğip bükmenin kimseye faydası yok. Matematik yanıltmaz. Bazı arkadaşlar sunmadığı şeyleri sunabiliyormuş gibi lanse ediyor. Aynı şeyleri 40 kere söylemekten sıkıldım. Bu arkadaş önermekten sıkılmadı.

Defalarca giriş seviye olduğunu söylediğim halde hâlâ G244F E2 alınır diyen varsa onu kâle almayın.

G244F E2 almayın. Renk gamutu, kontrast ve parlaklığı düşük. Kalitesiz bir model. Aksini iddia eden varsa incelemesiyle kanıtlarım.

Ayrıca ben kullanıyorum iyidir diye bir şey yok. İnsan gözü ölçüm cihazı gibi hassas değil. Bu MSI'ın giriş seviye monitörleri için illa rehber mi hazırlamam lazım. MSI giriş seviyede panel kalitesinden ve arka aydınlatmadan kısıyor. Eyvallah üst seviye monitörleri çok kaliteli lafım yok ama, giriş seviyede tırt yani. MSI diye kötü monitörleri övmeye gerek yok.

1+1 = 2 yani bunu eğip bükmenin kimseye faydası yok. Matematik yanıltmaz. Bazı arkadaşlar sunmadığı şeyleri sunabiliyormuş gibi lanse ediyor. Aynı şeyleri 40 kere söylemekten sıkıldım. Bu arkadaş önermekten sıkılmadı.

Defalarca giriş seviye olduğunu söylediğim halde hâlâ G244F E2 alınır diyen varsa onu kâle almayın.

Hocam şu anda tüplü bir monitör kullandığım için bunların benim için fazla önemi yok giriş seviyesi olduğunu ve o kadar kaliteli olmadığını biliyorum çünkü sonuçta MSI gibi bir marka ve 180 Hz 1 ms monitör 5K tabii ki de kaliteli olması beklenemez beni 2 yıl götürse yeterli sadece Valorant vs oynayacağım için sıkıntı yaratmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı