5.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
5000

Syntax Error

Hectopat
Şu an aktif olarak G512 kullanıyorum ama çok büyük. Yazılım ve oyunlar için alacağım. TKL veya %60 olabilir. Fakat %60 yazılımda biraz sorun çıkarabilir diye düşünüyorum. Yurt içi/dışı fark etmez. Sesi pek gürültülü olmazsa daha iyi olur. 5000TL'ye kadar çıkabilirim fakat daha az olursa benim için daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

W75 mantıklı ama Darmoshark K8 3200 TL etmez.

W75 Rapid trigger bir klavye olması benim için çok iyi. Fakat klavyenin kasası pek hoşuma gitmedi. Bu bütçede o kalitede başka klavye yoksa tercih edebilirim. ATK68 F tuşları olmaması benim için biraz sorun. W75 dışında bir alternatif var mı? Eğer yoksa direkt alıp geçeyim.

W75 Rapid trigger bir klavye olması benim için çok iyi. Fakat klavyenin kasası pek hoşuma gitmedi. Bu bütçede o kalitede başka klavye yoksa tercih edebilirim. ATK68 F tuşları olmaması benim için biraz sorun. W75 dışında bir alternatif var mı? Eğer yoksa direkt alıp geçeyim.
O bütçede başka bu kaliteye yakın bir klavye yok. Kendi ürünleri olduğundan ithalat vb masrafı olmadığı için aynı kalite ATK klavye bundan 1300TL falan daha pahalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı