5.000 TL'ye klavye önerisi

Hocam ben FPS oyunları da oynuyorum hikayeli oyunlarda yeni laptop alınca her oyunu oynayacagım artık. Sessiz %75 klavye önerisi benim için kafi yorumlarınız için teşekkür ederim

Mekanik cok daha memnun eder hocam. Atılan Furycube klavye gayet iyi eğer KNOB kesinlikle sart degilse.

Mekanik cok daha memnun eder hocam. Atılan Furycube klavye gayet iyi eğer KNOB kesinlikle sart degilse.
knob'a alıştım artık hoşuma gidiyor o yüzden ama furycube iyimiş knoblu versiyonu olsa direkt alacam. Bu kadar bütçe var insan düz klavye değilde knob ekran vs arıyoru

knob'a alıştım artık hoşuma gidiyor o yüzden ama furycube iyimiş knoblu versiyonu olsa direkt alacam. Bu kadar bütçe var insan düz klavye değilde knob ekran vs arıyoru

Knob'lu versiyonu var ama switchleri biraz daha kotu ve rengi hosunuza gitmeyebilir.

Ekstradan bu seçenek var:

Bütçe buralara çıkabiliyorsa:

Knob'lu versiyonu var ama switchleri biraz daha kotu ve rengi hosunuza gitmeyebilir.

Ekstradan bu seçenek var:

Bütçe buralara çıkabiliyorsa:

Akko hoşuma gidiyor fakat rgbleri fazla olsa iyi olur diye düşünüyorum ama keycap alırım olmadı klavye iyi olsunda gerek FPS oyunlarında gerek hikaye akko şuan 1. Alacağım olur

Güzel klavye hocam AKKO, alınabilir.
Keycap alcam iyi olur mu buna hangisi yakışır hem rgbsingüzel olsun hem türkeçe q he

Hala arayış içindeyim güncel %75 siyah renk tercih knoblu olursa çok iyi olur ekranlıda olabilir

Aktif olarak hala arıyorum

Son düzenleme:
Gaming gen satın alma yapmamanızı öneririm. Eğer başka seçeneğiniz varsa direkt oradan 100-200 demeden alın. Muhattabınız onlar olmasın.
Daha ne alacağıma karar vermedim. Önerilere açığım

Klavye almaktan vazgeçtim 1 hafta sonra tekrar konu açıcam. Herkes aynı bütçelerde aynı şeyleri öneriyor cidden kafam karışıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı