5.000 TL'ye kulak içi kulaklık veya AirPods önerisi

AirPods icin butcenize uygun bir tek 2. nesil var onun da 3. nesle gore pek farki yok fakat eger Pro 2. nesil alirsaniz bir suru yeni ozellik ve teknoloji olur ama butcenizin cok uzerinde.
 
O fiyata sadece Airpods 2. nesil alabilirsin ama parasına değecek bir kulaklık değil. Gürültü engelleme özelliği yok.

3. nesili önerecektim fakat o da bütçeni biraz aşıyor. En son bütçenin civarında diye aklımda kalmıştı. Ne çok pahalılanmış.
 
Dostum, Jabra elite 10 varken, airpods alınmaz. Jabra elite 10 r/s olmayan (eq'e tepkisi iyi) pre ve Jabra imzasının en iyi olduğu kulakliktir. V shape degil (bass ağırlıklı) fakat eq ile ön plana çıkarılabilir eğer v shaped seviyorsan. Normalde flattir. Bass, m/t'nin önüne geçmez.

 
O fiyata sadece AirPods 2. nesil alabilirsin ama parasına değecek bir kulaklık değil. Gürültü engelleme özelliği yok.

3. nesili önerecektim fakat o da bütçeni biraz aşıyor. En son bütçenin civarında diye aklımda kalmıştı. Ne çok pahalılanmış.

AirPods 3 alabilirim F/P olarak iyi midir?
 
Kulaklıklar hakkında çok bir bilgim yok şu anda 2 tane farklı markaların kulak içi kulaklığı var AirPods hiç denemedim ona da bakayım dedim.

O zaman şöyle diyeyim kesinlikle AirPods gereksiz başka marka önerileri var zaten bakabilirsiniz.
 
Dostum, Jabra Elite 10 varken, AirPods alınmaz. Jabra Elite 10 r/s olmayan (EQ'e tepkisi iyi) pre ve Jabra imzasının en iyi olduğu kulakliktir. V shape degil (bass ağırlıklı) fakat EQ ile ön plana çıkarılabilir eğer v shaped seviyorsan. Normalde flattir. Bass, m/t'nin önüne geçmez.


4K veya daha aşağı fiyata kulaklık önerebilir misiniz?
 

Geri
Yukarı