Freelance işlere vergi var mı?

RandomDude

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, ben Bionluk'tan hizmet veriyorum. Fakat çok para kazanmiyorum. Ayda 1-2 iş geliyor en fazla. Yaşım 17. herhangi bir vergi ödeme durumum yok. Şimdi ben Bionluk yüzünden yarın bir gün evime vergi cezası gelmesin. Süreç nasıl işliyor, arızi kazanca mi giriyor yoksa başka bir şey mi? Bilenler cevaplarsa cok mutlu olurum.

Şahıs şirketi açman gerekiyor diyebiliyorum. Çok girme bu işlere derim. İlerde sıkıntı çıkartabilir.

Şahıs şirketi açman gerekiyor diyebiliyorum. Çok girme bu işlere derim. İleride sıkıntı çıkartabilir.

Bionluk'u kullanan bu kadar insan cahil değildir herhalde.

Verdiğiniz hizmetler için fatura kesmiyorsunuz yani vergi kaçırıyorsunuz/ödeme zorunluluğunuz bulunmuyor. O sebeple bir sorun olmayacaktır.

Hocam kesmezler değil mi?

Bionluk'u kullanan bu kadar insan cahil değildir herhalde.
Yok dostum öyle demek istemedim. Konu sahibi arkadaş çok az iş alıyormuş zaten. Bu işlere yeni girmiş büyük ihtimal. Bilmiyor olma ihtimalini değerlendirerek yazdım. Cahil falan ne kelime.

Yok dostum öyle demek istemedim. Konu sahibi arkadaş çok az iş alıyormuş zaten. Bu işlere yeni girmiş büyük ihtimal. Bilmiyor olma ihtimalini değerlendirerek yazdım. Cahil falan ne kelime.

Yok yani ben hitaben dedim kimseye hakaret ettiğim yok demek istediğim bilmiyorlar mı böyle bir şeyin yasak olduğunu yanlış anlamayın.

Yok yani ben hitaben dedim kimseye hakaret ettiğim yok demek istediğim bilmiyorlar mı böyle bir şeyin yasak olduğunu yanlış anlamayın.
Yok yanlış anlamadım. Konu sahibi arkadaş büyük ihtimal yeni başlamış ve bilmiyor olabilir. Ondan dolayı yazdım. Biliyorsa ve bunu uyguluyorsa yorumuma aldırış etmesine çok gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı