5.000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5000

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Arkadaşıma monitör bakıyorum fakat panel konularında pek bir bilgim yok maalesef. Bu yüzden size danışmak istedim, sadece FPS oyunları oynuyor bu yüzden IPS panel, en düşük 144Hz ve 1ms bakıyorum bütçemizi en yüksek 5bin olarak belirledik. Çok bir ürün yok zaten bu fiyat arasında fakat kalite olarak bilemediğimden yardımcı olursanız sevinirim. Şu an düşündüğümüz ürünleri de eke bırakıyorum.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Arkadaşıma monitör bakıyorum fakat panel konularında pek bir bilgim yok maalesef. Bu yüzden size danışmak istedim, sadece FPS oyunları oynuyor bu yüzden IPS panel, en düşük 144Hz ve 1ms bakıyorum bütçemizi en yüksek 5bin olarak belirledik. Çok bir ürün yok zaten bu fiyat arasında fakat kalite olarak bilemediğimden yardımcı olursanız sevinirim. Şu an düşündüğümüz ürünleri de eke bırakıyorum.

https://www.akakce.com/r/?u=ref=akakce&yz=64680&v=1.87.4&pr=487859662&vd=13275&pg=965586399&z=125 Alabilirsen kral ürün.

Hocam taksit seçenekleri bizim için uygun fiyat olarak eş değerlerine hiç bakmadım fiyat performans olarak iyi midir ve satıcı güvenilir mi acaba?
FP kralı zaten hocam. Bu fiyata max 180hz falan bulursunuz öbür markalarda. Bu monitör OC ile 280hz'e kdar çıkabiliyor, yani hakkını gani gani veren güzel bir monitör. Satıcıda da sıkıntı yok hocam bilinen site.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı