5K Max şeklinde belirtmeyince de absürt absürt az daha biriktir şunu al gibi gereksiz fazla yorumlar geliyor diye bu şekilde belirtmiştim de şu devirde 300TL dürüm parası. Teşekkür ederim önerileriniz için.
Hayırlı olsun şimdiden.
5K Max şeklinde belirtmeyince de absürt absürt az daha biriktir şunu al gibi gereksiz fazla yorumlar geliyor diye bu şekilde belirtmiştim de şu devirde 300TL dürüm parası. Teşekkür ederim önerileriniz için.
Maalesef bir durumdan dolayı bu hafta alamadım ve AOC monitörün modeli tükenmiş. Şöyle bir model buldum. Lenovo R24e devam mı diyosun hocam yorumun nedir bu iki model arasında.Hayırlı olsun şimdiden.
Maalesef bir durumdan dolayı bu hafta alamadım ve AOC monitörün modeli tükenmiş. Şöyle bir model buldum. Lenovo R24e devam mı diyosun hocam yorumun nedir bu iki model arasında.
![]()
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2779-HD-PRO ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.