5.000₺'ye R5 1600 AF ve GTX 1050 Ti sistem nasıldır?

Merhabalar yaklaşık 5 ay oldu arkadaşımdan aylık 400 ve 500 arası taksitle 5.000 TL'ye bilgisayar aldım.
Sisteme dolara göre iyiye almışsın diyen de oldu kötüye almışsın diyen de. Gerçekten aklım çok bunaldı. Arkadaşlar en ufak yorumunuz bile benim için değerlidir. Objektif olursanız sevinirim. İyi günler.
Sistem; AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci.
Gigabyte A320M-H anakart.
Corsair 2X 8 GB 3000MHz RAM.
450 Watt 80+ PSU.
GTX 1050 Ti Gaming MSI ekran kartı.
250 GB SSD WD Blue.
500 GB HDD.
Power Boost RGB kumandalı kasa 4 fanlı.
Dostum çok üzgünüm ki sağlam kazık yemişsin edecegi 3000 lira zar zor edecek sistem.

Herkes kazık yemişsin, ne yaptınız siz vs. demiş. Hocam giriş seviyesi bir bilgisayar. Muhtemelen arkadaşınız size 4000₺ nakit vermek istemiş. 10 ay taksite bölmüş. 10 ay sonra doların ne olacağı belli değilken aslında çok da kötü değil. Aynı şekilde arkadaşım 6500₺ nakit satacağı laptopu 8x1000₺ verdi. Bu kazık atmak veya kazıklanmak değil. Adam açık açık yazmış taksitli 500-500₺ diye.
Şimdi size soruyorum hanginiz verir şimdi bilgisayarını 10 taksit, peşin fiyatına elden?
Belki o bilgisayar 4-5 ay sonra kurdan dolayı 6000-7000₺ olacak. Hayır ya olmaz öyle diyebilecek, ekonomiden emin olan biri var mı?

Herkes kazık yemişsin, ne yaptınız siz vs. demiş. Hocam giriş seviyesi bir bilgisayar. Muhtemelen arkadaşınız size 4000₺ nakit vermek istemiş. 10 ay taksite bölmüş. 10 ay sonra doların ne olacağı belli değilken aslında çok da kötü değil. Aynı şekilde arkadaşım 6500₺ nakit satacağı laptopu 8x1000₺ verdi. Bu kazık atmak veya kazıklanmak değil. Adam açık açık yazmış taksitli 500-500₺ diye.
Şimdi size soruyorum hanginiz verir şimdi bilgisayarını 10 taksit, peşin fiyatına elden?
Belki o bilgisayar 4-5 ay sonra kurdan dolayı 6000-7000₺ olacak. Hayır ya olmaz öyle diyebilecek, ekonomiden emin olan biri var mı?

Dedikleriniz yine de iki katı paraya satıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Geçmiş olsun hocam, sağlam kazık yemişsiniz. 5000 liralık bilgisayar Power Boost kasa, A320 anakart, 1050Ti çok kötü seçimler. Bir de ikinci el aldınız sanırım. Vahim durum biraz.
Hocam tüm parçalar 0 garanti belgeleri de var
Dedikleriniz yine de iki katı paraya satıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Hocam İtopya'dan bile baktıgımda ve diğer sitelerden baktıgım da sistemin hepsi, ki parça parça dahil 4.300-4.500 TL civarı tutuyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı