5+1 ses sistemi önerisi

DenizG101

Hectopat
Arkadaşlar korku filmi izlemeyi seven birisi olarak kendi odama 5+1 ses sistemi almaya karar verdim, bana kaliteli Max. 1800-2000 TL arası güzel bir ses sistemi önerir misiniz? Sinema salonunda ki kadar olmasa da ona yakın bir deneyim yaşatacak bir şey istiyorum tabii mümkünse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z607 Logitech'in en başarısız hoparlörlerdinden Z506 bile ondan daha iyi. 2.el Z623 hatta Z906 bile bulabilirsiniz tavsiyem kesinlikle ikisinden biri olur Z607'ye o parayı vermeyin asla.
Kardeşim bu nasıldır?
Sony Hts20R.Cel Kablolu Subwoofer Ve Arka Hoparlörlere Sahip 5.1 Kanallı Soundbar : Amazon.com.tr: Elektronik

Bunda 4 tane hoparlör var nasıl 5.1 oluyor bilmiyorum ama Sony'nin sitesinde de öyle yazıyor. Ya benim istediğim şey tam olarak şöyle bir şey; geçen arkadaşlarla korku seansı 3'e gittik filmde bir sahne vardı, ortalık birden durdu ortalığı sessizlik aldı ve birden filmde kapı çarpmaya başladı ama nasıl çarpma var ya ses sadece tek bir taraftan geliyordu ve sanki gerçekten dibimizde çarpıyormuş gibi. O an kafaya koydum bir tane alacağım diye.
@EnderTR52 Sony'i sipariş ettim umarım pişman olmam.

Son düzenleme:
Kardeşim bu nasıldır?
Sony Hts20R.Cel Kablolu Subwoofer Ve Arka Hoparlörlere Sahip 5.1 Kanallı Soundbar : Amazon.com.tr: Elektronik

Bunda 4 tane hoparlör var nasıl 5.1 oluyor bilmiyorum ama Sony'nin sitesinde de öyle yazıyor. Ya benim istediğim şey tam olarak şöyle bir şey; geçen arkadaşlarla korku seansı 3'e gittik filmde bir sahne vardı, ortalık birden durdu ortalığı sessizlik aldı ve birden filmde kapı çarpmaya başladı ama nasıl çarpma var ya ses sadece tek bir taraftan geliyordu ve sanki gerçekten dibimizde çarpıyormuş gibi. O an kafaya koydum bir tane alacağım diye.
@EnderTR52 Sony'i sipariş ettim umarım pişman olmam.

O uzun hoparlörün içinde 3 tane hoparlör var ayrı ayrı o yüzden 5+1 oluyor. Sadece tek taraftan gelme sebebi stereo olmasıdır. Subwoofer olunca o kapı sesi gibi sesler kuvvetli çarpar içinizde hissedersiniz. Hayırlı olsun.
O uzun hoparlörün içinde 3 tane hoparlör var ayrı ayrı o yüzden 5+1 oluyor. Sadece tek taraftan gelme sebebi stereo olmasıdır. Subwoofer olunca o kapı sesi gibi sesler kuvvetli çarpar içinizde hissedersiniz. Hayırlı olsun.

Hoparlörlerin uzun olanını önünüze 2 tane olanları sağ ve solunuza subwooferı ise bir köşeye konumlandırın.

Hoparlörlerin uzun olanını önünüze 2 tane olanları sağ ve solunuza subwooferı ise bir köşeye konumlandırın.
Teşekkürler reis, umarım sorunsuz pc'ye ps4'e bağlanır. Satış sayfasında hem kablolu hem blutooth gösteriyor ona göre sipariş ettim. Birde sence iyi midir bu? sipariş verdim ama yine de senin fikrini almak istiyorum.
@EnderTR52 Kardeşim birde daha iyi ses için ps4 slim'i optical kablo ile bağlamam lazımmış anladığım kadarıyla. PS4 slim'de bu giriş olmadığı için, ekstra adaptör almam lazım internette araştırınca iki adet adaptör çıkıyor karşıma. Sence bunlardan hangisini alayım? ikisi de aynı işi görür mü?

Son düzenleme:
Teşekkürler reis, umarım sorunsuz PC'ye PS4'e bağlanır. Satış sayfasında hem kablolu hem blutooth gösteriyor ona göre sipariş ettim. Bir de sence iyi midir bu? Sipariş verdim ama yine de senin fikrini almak istiyorum.
@EnderTR52 Kardeşim bir de daha iyi ses için PS4 Slim'i optical kablo ile bağlamam lazımmış anladığım kadarıyla. PS4 Slim'de bu giriş olmadığı için, ekstra adaptör almam lazım internette araştırınca iki adet adaptör çıkıyor karşıma. Sence bunlardan hangisini alayım? İkisi de aynı işi görür mü?

İkisi de iş görür şunu bil ki her zaman kablolu ses kablosuzdan daha iyidir.

İkisi de iş görür şunu bil ki her zaman kablolu ses kablosuzdan daha iyidir.
Hocam teşekkürler yardımın için, ama emin olmak istiyorum bunlar benim PS4 ile çalışır değil mi? birde ne yapmam lazım bunlardan birini alınca? PS4'den gelen hdmi kabloyu bu cihaza sonra soundbarda ki optik kabloyu bu cihaza başka bir hdmi kablosu ile de bu cihaz ve monitörüm arasında mı bağlantı kuracağım?

Hocam teşekkürler yardımın için, ama emin olmak istiyorum bunlar benim PS4 ile çalışır değil mi? Bir de ne yapmam lazım bunlardan birini alınca? PS4'den gelen HDMI kabloyu bu cihaza sonra soundbarda ki optik kabloyu bu cihaza başka bir HDMI kablosu ile de bu cihaz ve monitörüm arasında mı bağlantı kuracağım?

Direkt ses sistemini TV'nin optik girişine ya da kulaklık girişine bağlayın yüksek ihtimal PS4'te çalışıcaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı