5 11400F sistemde ekran gelmiyor

Emirhannns

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar.

Şöyle bir problem yaşıyorum: İki gün önce monitöre görüntü gelmedi. DisplayPort kablosunu çıkarıp HDMI taktığımda sorun düzelmişti. Bugün aynı problem tekrar yaşandı. Ben de sistemdeki Palit RTX 3050 ekran kartını çıkarıp yerine AMD Radeon R7 240’ı taktım. R7 240, ilk açılışta yaklaşık 5 dakika sorunsuz çalıştı fakat daha sonra ekran dondu. Güç tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapattım ve yeniden açmayı denediğimde bu kartla da artık hiç görüntü gelmemeye başladı. Problem nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: MSI H510M-A Pro.
İşlemci: i5 11400F.
Ekran Kartı: Palit RTX 3050 Dual 8 GB.
RAM: Crucial Ballistix 16 GB.
PSU: Aigo GP 650W G6 HJ PLUS.

PC açılırken anakartta Debug LED yanar onları açılırken SS atsana
Güç tuşuna basınca kırmızı sarı kırmızı sarı kırmızı sarı diye gidiyor. belli süre sonra sarıda kalıyor

Güç tuşuna basınca kırmızı sarı kırmızı sarı kırmızı sarı diye gidiyor. belli süre sonra sarıda kalıyor
R7 240 takılıyken böyleydi. 3050yi taktım şu an ekran geldi(ki onceki denemelerimde gelmiyordu) ama tahminince 1 2 güne birdaha gider.

R7 240 takılıyken böyleydi. 3050yi taktım şu an ekran geldi(ki onceki denemelerimde gelmiyordu) ama tahminince 1 2 güne birdaha gider.
Güncelliyorum. Ekran açıldıktan 2 3 dk sonra dondu ve restart atınca yine görüntü gitti.

Dosya Ekleri

• sarı.jpeg
    sarı.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 0
  • kırmızı.jpeg
    kırmızı.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı