Steam 5.3 saat oynanan oyun iade edilebilir mi?

@MajeurDeLa gerçekten dediğiniz gibi oldu. Bahaneye filan bakmıyorlar.
Aslında bahaneye bakıyorlar lakin bahanenin çok kuvvetli olması gerek. Mesela Helldivers 2 gelen güncelleme ile 180 küsür ülkede oynanamaz hâle gelince o ülkelerden birinde yaşayan biri oyunu 1000 saat oynasa bile iade edebilmişti. Yani kısaca bahaneniniz oyunun oynanamaz hâle gelmesiyle ve durumun bireysel olmamasıyla ilgili olmalı.

Aslında bahaneye bakıyorlar lakin bahanenin çok kuvvetli olması gerek. Mesela helldivers 2 gelen güncelleme ile 180 küsur ülkede oynanamaz hâle gelince o ülkelerden birinde yaşayan biri oyunu 1000 saat oynasa bile iade edebilmişti. Yani kısaca bahaneniniz oyunun oynanamaz hâle gelmesiyle ve durumun bireysel olmamasıyla ilgili olmalı.

Dedim, aile paylaşımı olmuyor bu oyunda filan. Kabul etmediler. Başka talep oluşturmaya gerek var mı? Anlarlar heralds yalanı.

Dedim, aile paylaşımı olmuyor bu oyunda filan. Kabul etmediler. Başka talep oluşturmaya gerek var mı? Anlarlar heralds yalanı.
Aile paylaşımı bahanesini kabul etmezler hocam. Tekrar tekrar talep atarak şansınızı zorlamayın. Taleplerde shadow ban meselesi var. Yani ne kadar çok iade talebi atarsanız o kadar geç yanıt alırsınız ve suistimal etmekten dolayı ceza alabilirsiniz.
Forumda şanslı olduğu için suistimal etmesine rağmen ceza almayanlar var ama ceza almama garantisi yok. Genelde iade sisteminde cezaya değinince bir tanesi ben suistimal ettim ama ban yemedim diye ortaya damlıyor. Önden söyleyeyim ben.

Aile paylaşımı bahanesini kabul etmezler hocam. Tekrar tekrar talep atarak şansınızı zorlamayın. Taleplerde Shadow ban meselesi var. Yani ne kadar çok iade talebi atarsanız o kadar geç yanıt alırsınız ve suistimal etmekten dolayı ceza alabilirsiniz.
Forumda şanslı olduğu için suistimal etmesine rağmen ceza almayanlar var ama ceza almama garantisi yok. Genelde iade sisteminde cezaya değinince bir tanesi ben suistimal ettim ama ban yemedim diye ortaya damlıyor. Önden söyleyeyim ben.

Neyse canım sıkıldımı yükler gene oynarız. Yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı