5.400₺'ye Logitech PRO X SUPERLIGHT 2 DEX alınır mı?

Merhaba, mouse Vatan'da denedim gayet elime oturdu. Palm tutuş kullanıyorum şu an ATK F1 PRO kullanıyorum ama tutuş olarak dex daha iyiydi. Sizce geçilir mi ve bu fiyata değer bir mouse mu? ATK kavrama dex kadar olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, mouse Vatan'da denedim gayet elime oturdu. Palm tutuş kullanıyorum şu an ATK F1 PRO kullanıyorum ama tutuş olarak dex daha iyiydi. Sizce geçilir mi ve bu fiyata değer bir mouse mu? ATK kavrama dex kadar olmuyor.
Çok kötü bir ürün değil ama satıldığı fiyatı da hak etmiyor bana göre. Yerinde olsam sc900 pro/max yada rawm er21 pro alırdım.

Sc900 birebir aynı shape, rawm er21 pronun arka taraf bir tık daha alçak.

Merhaba, mouse Vatan'da denedim gayet elime oturdu. Palm tutuş kullanıyorum şu an ATK F1 Pro kullanıyorum ama tutuş olarak DeX daha iyiydi. Sizce geçilir mi ve bu fiyata değer bir mouse mu? ATK kavrama DeX kadar olmuyor.

Bütçeye bağlı olarak @Yuiis hocamın önerdiklerini, artarsa da Sword X bakılabilir. Palm için çok fazla seçenek var ama ergo için az var gerçekten. GPX serisinin kaplama ve malzeme sorunları DEX ürününde de devam ediyor mu bilmiyorum ama yüksek ihtimalle ediyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı