5.500 TL GTX 1070 Sistem Toplama

Tunga

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Aşağıda gördüğünüz sistemi sipariş vericem 1-2 güne. Tüm olumlu olumsuz yorumlarınızı görmek isterim ki bende ona göre sistemi düzenliyim. Monitör dahil değildir. GTX 1070 için 2k lazım olduğunu biliyorum elimden geldiğince onuda almaya çalışıcam. Şimdiden teşekkürler:)

-MSI GTX 1070 GAMİNG X 8GB
-MSI Z170A GAMİNG M5 Anakart
-İNTEL İ5 6600k
-GSKILL 16GB RipjawsV DDR4 3000MHz CL15
-Samsung 250GB 850 EVO SSD
-Seagate 3.5 1TB 7200Rpm Harddisk
-COOL MASTER NEPTON 120XL Sıvı soğutma
-Corsair carbide serisi 80 Plus 650W kasa

Not:Vatan da sipariş resimlerini atıcaktım fakat boyutu büyük geldi. Liste olarak yazdım.

Hayır konu başlığında da bahsedildiği üzere i5 6600k (soğutucusuz geldiği için ilave yeni soğutucu alınması gerekiyor) + soğutucu yerine i7 6700 alınmalı en azından stok soğutucu ile geliyor ancak stok soğutucu az da olsa idare eder detaylı bilgi için konuyu okumanızı öneririm.

Hayır konu başlığında da bahsedildiği üzere i5 6600k (soğutucusuz geldiği için ilave yeni soğutucu alınması gerekiyor) + soğutucu yerine i7 6700 alınmalı en azından stok soğutucu ile geliyor ancak stok soğutucu az da olsa idare eder detaylı bilgi için konuyu okumanızı öneririm.
Konuyu açan kişi benim :) noktadan sonra boşluk bırakmadığım için cevap yazma yasağı aldım.Biraz farklı bir ceza anlayışı var buranın tez yazmıyoruz sonuçta neyse ben zaten eğer i7 6700k alsam bile kesinlikle bir ayrı soğutucu alacaktım zaten.Performans konusunda çok kararsız kaldım fakat sonradan i56600k nın yeterli olabilceğini düşündüm yoksa dediğiniz çok mantıklı işlemci ve soğutucu parası verildiğinde i7 yi geçiyor bile fakat dediğim gibi sıvı soğutma kesinlikle alıcam

Konuyu açan kişi benim :) noktadan sonra boşluk bırakmadığım için cevap yazma yasağı aldım.Biraz farklı bir ceza anlayışı var buranın tez yazmıyoruz sonuçta neyse ben zaten eğer i7 6700k alsam bile kesinlikle bir ayrı soğutucu alacaktım zaten.Performans konusunda çok kararsız kaldım fakat sonradan i56600k nın yeterli olabilceğini düşündüm yoksa dediğiniz çok mantıklı işlemci ve soğutucu parası verildiğinde i7 yi geçiyor bile fakat dediğim gibi sıvı soğutma kesinlikle alıcam
Yanlışınız var İ5 6600K 4.5 ghz'de stabil kalabilse bile 6700'ü geçemiyor.H serisi anakart ve 6700 daha mantıklı olur OC yapmayacaksınız.

içimin rahat etmesi için diyebilirim.Bildiğiniz gibi bütçe ayırıyoruz bu işler için.İleride Herhangi bi fazla ısınma veya yetersiz ısınma sorunuyla karşılaşmak istemiyorum.Technopat sistem toplama videolarında hiç soğutucu olmadan pc toplanmadı ayrıca üst seviye bir oyun bilgisayar ı olmasını istediğim için herhangi bir eksiğinin olmamasını istiyorum

Yanlışınız var İ5 6600K 4.5 ghz'de stabil kalabilse bile 6700'ü geçemiyor.H serisi anakart ve 6700 daha mantıklı olur OC yapmayacaksınız.
Kusura bakmayın yanlış ifade etmiş olabilirim anlatmak istediğimi.Şu zamana kadar sorduğum kişiler i5 6600k nin yeterli olacağını söylediler yoksa tabiki i7 6700k yi geçemez.OC yapmayı düşünüyorum ilerisi için oyunden k işlemci ve z anakart almayı düşündüm.Konuyu açma sebebim buydu herhangi bir hatam varsa düzeltmeniz.İ5 den yeterli verim alamıcaksam i7 ye dönebilirim

Eğer i7 6700 (K'SIZ MODEL!) ve h170 anakart alırsanız ileride işlemci kullanımınız 100'leri bulmaz.İ5 yeterlidir ancak bütçe varken i7 alın. Soğutucu ileride eklenebilir kolayca ancak işlemci değişimi zor iş. Birde stok soğutucu 70 derece civarında tutabiliyor i7 6700'ü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı