25F-30'un incelemelerinde ghosting olduğuyla ilgili az çok yorum vardı bu yüzden riske değmeyebilir. Bunun dışında size katılıyorum kaliteli VA kesinlikle IPS'den iyidir.Her VA panel alınmaz diye bir şey yok. Kaliteli VA panel alınır.
25F-30'un incelemelerinde ghosting olduğuyla ilgili az çok yorum vardı bu yüzden riske değmeyebilir. Bunun dışında size katılıyorum kaliteli VA kesinlikle IPS'den iyidir.Her VA panel alınmaz diye bir şey yok. Kaliteli VA panel alınır.
25F-30'un incelemelerinde ghosting olduğuyla ilgili az çok yorum vardı bu yüzden riske değmeyebilir. Bunun dışında size katılıyorum kaliteli VA kesinlikle IPS'den iyidir.
Önerir misiniz?ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Pivot özelliği olsun istiyorsanız alınabilir.
Peki sizce bu mu yoksa LG UltraGear 24GS65F b mi?
ASUS TUF.
Şu an alıyorum o zaman hocam.
Hayırlı olsun.
Alıyorum dedim ama hala tereddüt var bilgisayarı alırken bu kadar düşünmemiştim monitör işi daha zor galiba.
Neden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.